Electronic Arts’ Army of Two onthuld

Electronic Arts kondigde een tijdje geleden al een nieuwe actiegame voor de next-generation consoles aan, maar tot nu was was er nog niets bekend over dit spel. Nu heeft de Electronic Arts-divisie uit Montréal, Canada, de game echter onthuld als Army of Two. Deze strategische actiegame moet eind dit jaar voor de Xbox 360 en PlayStation 3 gaan verschijnen.

Army of Two is een strategische actiegame en gaat, zoals de titel al doet vermoeden, om het samenspelen van twee personen. Dit kan natuurlijk in de coöperatieve modus, splitscreen of online, maar ook in je eentje. Men heeft namelijk heel veel tijd gestoken in de kunstmatige intelligentie van niet alleen de vijanden, maar ook je teamgenoot. Niet langer loopt hij door je vuurlijn, tegen obstakels aan of zonder dekking. Met de nieuwste generatie consoles en de techniek die daar achter schuilt is het mogelijk om een natuurgetrouwe en onbeslissende AI te ontwikkelen voor een game.
Over het verhaal is nog niets bekend, maar men wou al wel vertellen dat je onder andere een complot zult moeten ontrafelen dat een wereldramp zou kunnen veroorzaken. Dat hebben we natuurlijk al meer gehoord, maar men belooft met nog meer interessante features te komen.

Army of Two zal waarschijnlijk aanwezig zijn op de E3 en moet dus eind dit jaar verschijnen op de Xbox 360 en PlayStation 3.

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    ben benieuwd