F.E.A.R. krijgt 2 nieuwe multiplayer modes erbij in Patch v1.05

F.E.A.R. kent iedereen wel als de grafisch geweldige shooter/horror game die heel wat gamers nachtmerries heeft bezorgt. Het goede nieuws is dat wanneer een game een succes is er meestal ook nieuwe patches op uitkomen zodat de game niet gaat vervelen en je weer aan de slag kan met iets nieuws. F.E.A.R. is daarop geen uitzondering want Vivendi heeft bekend gemaakt dat er in v1.05 2 nieuwe multiplayer-modes zulle zitten zodat je online weer lekker bezig kan met wat nieuws. De twee nieuwe modes zullen Control en Capture All gaan heten en hieronder kan je lezen wat deze inhouden.

Control mode:
Twee teams nemen het tegen elkaar op voor drie Control Point. De Teams kunnen deze punten verdienen door Control Points over te nemen en te verdedigen. Het team dat het snelst de benodigde punten heeft behaald of wanneer de time limit is verstreken en de meeste punten heeft wint.

Capture All mode:
Twee teams vechten voor vijf Control Points Team points zijn te verdienen door het neutraliseren of overnemen van Control Points en door het afslachten van de enemy. Het team dat als eerste alle 5 de Control Points heeft bezet, de score limit heeft bereikt of de hoogste score heeft wanneer de tijd op is wint.

De v1.05 Update zal eind mei gaan verschijnen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren