E3:The Black Eyed Peas get the party started op Nintendo’s E3 party

Bijna is het weer zover jongens, de E3 komt eraan en dat is hét moment waar de gamewereld op aan het wachten is. Op dit gigantische event worden allerlei nieuwe nieuwtjes, beelden, trailers en alle andere dingen waarvan je droomt als gamer vrijgegeven. Op 8 en 9 mei wordt er zoals ieder jaar een persconferentie gegeven. Dit is altijd een enorm feest en er is van alles te zien en te beleven, en natuurlijk komen er de nodige bekende mensen en artiesten. Dit jaar zullen het The Black Eyed Peas zijn die ervoor gaan zorgen dat Nintendo in ieder geval aan de top staat als het op feestjes aankomt. Op het feestje van Nintendo zullen zij namelijk optreden met bekende nummers als “Get the party started” en “Pump it”.

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    ik ben niet echt een fan van ze maar pumpt it is wel goed nummer

  2.   
    nEels's avatar

    ‘Pump It’ moet ’t hebben van een gejatte gitaarriff. 🙄 Die erwten vind ik niet om op te vreten, jammer dat juist zij op Nintendo’s E3 party hun kunstje mogen doen. Welja, ik ben er toch niet bij, dus waar lul ik nou over.

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    wat bedoel je nou weer met een gejatte gitaarist ?

  4.   
    nEels's avatar

    Gitaarriff. Das wat anders dan een gitaRIST. Als je je klassiekers kent dan weet je dat die gitaarriedel in Pump It is gejat van een oud nummer (dit nummer is te horen in Pulp Fiction, ik weet alleen de naam niet meer).