New Super Mario Bros. website online

Enkele dagen geleden hadden we nog nieuwe screenshots voor je van New Super Mario Bros. Vandaag is dan, in de aanloop naar de release deze zomer, de website online gegaan. Het betreft hier de Amerikaanse site, die nog niet helemaal in bedrijf is maar al wel wat informatie vrijgeeft plus een aantal downloads, waaronder wallpapers.

De klassieke gameplay van de Mario-platformers is nog steeds onovertroffen. Voor de Gameboy Advance goot Nintendo slechts oude NES- en SNES-klassiekers in een nieuw jasje, maar New Super Mario Bros. wordt een heel nieuw avontuur. Uiteraard speel je weer met de besnorde loodgieter in rode tuinbroek, maar dit keer heeft hij meer moves. Zo kun je naast de gewone paddestoel ook een grote paddestoel oppakken, zodat je zo groot wordt als het hele beeldscherm, of een kleintje, zodat Mario minuscuul wordt en door kleine gaatjes en kiertjes kan.

Naast een leuke en hopelijk lange singleplayermode gaat de game ook een multiplayermode bevatten. Via het draadloze netwerk dat de Nintendo DS over enkele meters kan aanleggen kun je met maximaal vier spelers tegen elkaar gamen. Zo is er bijvoorbeeld voor twee spelers de mogelijkheid om een level tegen elkaar te spelen, wie bijvoorbeeld het snelste is of wie de meeste sterren kan verzamelen. Met z’n vieren kun je dan een heel wat minigames doen.

De website vind je hier.

 1.   
  Cirdan's avatar

  hoeveel sites heeft Mario dan wel niet:P

 2.   
  Rijstekorrel's avatar

  heel veeeeeeel volgens mij ๐Ÿ˜†

 3.   
  nEels's avatar

  Hier ga ik wel wat centjes aan uitgeven. Samen met de DS Lite. ๐Ÿ™‚

 4.   
  Tha Destiny's avatar

  Ik vind de site verschrikkelijk had veel beter gekunt.
  maar ja het ois de zoveelste mario mischien hadden de maker er genoeg vn ๐Ÿ˜›

 5.   
  Geck-o's avatar

  er staat helemaal nergens een link naar die site ๐Ÿ˜•

 6.   
  Mizs_cherry's avatar

  lijkt me best nep ๐Ÿ˜•

 7.   
  Ariose's avatar

  een nieuwe mario is altijd leuk, vooral omdat het nu op de ds is ๐Ÿ˜›

 8.   
  mj.'s avatar

  ik vindt het wel geinig ๐Ÿ˜†