E3: Sega kondigt Virtua Tennis 3 aan voor next-gen consoles

Sega heeft in het kader van haar publiciteitscampagne in de aanloop naar de E3 in Los Angeles aangekondigd dat het de tennisgame Virtua Tennis 3 naar de next-generation consoles zal gaan brengen. Top Spin 2 krijgt er dus een geduchte concurrent bij. De game zal dus niet alleen op de Xbox 360 uitkomen maar ook op de PlayStation 3. De game zal niet eerder dan volgend jaar lente uitkomen.

Virtua Tennis 3 zal ongekend mooie graphics krijgen, zelf zo mooi dat Sega ons beloofd heeft dat we niet gedacht zouden hebben dat er zoiets mogelijk was op een console. De Virtua Tennis-serie heeft inmiddels een trouwe schare fans achter zich. Met dit derde deel mogen de fans weer rekenen op niet alleen schitterende beelden met foto-realistische graphics, maar ook weer een groot aantal nieuwe spelers en een sterk verbeterde Artificial Intelligence. Net als in bijvoorbeeld Oblivion zal de gamer nog meer mogelijkheden krijgen om in de Career Mode een speler te creëren met een hoog niveau aan detail. Net als in de vorige delen zullen ook de vertrouwde mini-games onderdeel uit maken van het spel. Met deze verslavende mini-games zul je de speler op een bepaald niveau kunnen houden.

Matt Woodley, Creative Director van SEGA:

“This is shaping up to be an outstanding title – a genuine next generation sports game. Instant appeal and all the best of the VT brand is being added to an array of new gameplay features. Virtua Tennis 3 provides a must have in-depth experience – though I’d say the graphics alone are reason to buy and the quality is so sharp and clear you can even see the veins on the players necks!”

 1.   
  Diede's avatar

  Virtua Tennis heerscht

 2.   
  EternalFlame's avatar

  Het eerste E3 nieuws hmm..

 3.   
  n00kie's avatar

  Suprise Me! 😉