EA werkt aan nieuwe next-gen RPG

Project Gray Company is niet de nieuwe bijnaam van Electronic Arts, maar de nieuwe RPG welke inmiddels officieel bevestigd is. Onder leiding van Steve Gray gaat EA Redwood Shores een Role Playing Game voor de volgende generatie consoles ontwikkelen, waarvan inmiddels ook al een website is verschenen.

‘De actie vindt plaats in een gigantische wereld waarin je overal heen kunt gaan,’ aldus executive producer Steve Gray. ‘Om de characters in de game levendig te maken gebruiken we dezelfde techniek als in The Sims 2.’ Zeker de moeite is het filmpje waarin meer informatie gegeven door de makers van de game. Volgens een video diary zal de website de komende 18 maanden worden geüpdate met diverse nieuwtjes en content. Chris Tremmel zegt bovendien dat men geïnteresseerd is in de mening van gamers over de next-gen RPG.

 1.   
  Broodbeleg's avatar

  als het net zo gaat bewegen als bij de sims word het heel mooi

 2.   
  n00kie's avatar

  Idd 😉

 3.   
  Rijstekorrel's avatar

  ben benieuwd screen is erg donker of het komt door die k*t zon hier 😀

 4.   
  geraldrealgamer's avatar

  als deze maar wel af is en niet zo als fable lang niet af was (fable is nie van ea maar tog daar heb ik me wel aan gestoort) en dan komt er een fable: the lost chapters en dan missen er nog stukjes 😕 nou dan denk ik egt van doe ff normaal 😥 daar baal i kgwoon egt van

 5.   
  geraldrealgamer's avatar

  but anyway… i like rpg’s 😀 😉

 6.   
  EternalFlame's avatar

  Leuk nieuwe Rpg, maar moet wel nieuwe pc tegen die tijd. 😉
  Als je bij creators kijkt veel oosterse mensen.

 7.   
  Rijstekorrel's avatar

  @EternalFlame

  er staat next-gen rpg dus hij komt op de consoles niet de pc