Eindelijk échte screens en trailer van God of War II

Gisteren hadden we al een paar screenshots voor jullie maar het enige probleem was dat deze het formaat hadden van een dia dus dat stelde niet zoveel voor. Goed nieuws vandaag want er zijn éindelijk screenshots van lekker formaat vrijgegeven en ook een trailer is te bewonderen vanaf vandaag! Op deze beelden is pas echt te zien wat dit geweldige spel ons gaat bieden op grafisch gebied en ik moet zeggen dat mijn mond openviel van zúlke graphics op de PS2. De screenshots zijn hieronder te bewonderen en de 26MB grote trailer is hieronder te downloaden.

Divine Retribution betekent vrij vertaald ‘Goddelijke Wraak’. Mensen die God of War op Hard mode hebben uitgespeeld krijgen hiermee misschien al een idee waar dit tweede deel over gaat. Bonusmateriaal gaf namelijk al verschillende hints voor een tweede deel. Hieronder vielen de volgende plots: als eerste Kratos’ broer, die als kind al te zwak was om uit te groeien tot volwaardig soldaat en daarom aan zijn lot overgelaten werd. In de hel groeide hij uit tot een kwaad soort duivel en wil wraak op zijn broer, die hem in de steek liet. Zeer waarschijnlijk als vervolg dus. Een tweede mogelijkheid is dat Kratos’ moeder, vlak voor haar dood, op Kratos’ vraag wie zijn vader was, ‘Zeus’ antwoordde. Kratos is hierom uiteraard kwaad gezien het feit dat zijn bloedeigen vader hem niet (of nauwelijks) hielp in zijn strijd tegen Ares. Dus is het in deeltje twee misschien wel tijd voor… inderdaad, wraak.
Het is zeker al wel duidelijk dat de stoere Kratos ook in dit tweede deel weer tegen allerlei mythologische monsters uit het oude Griekenland zal moeten vechten. Wederom staat de game bol van het geweld, bloed en brute finishing moves.

[SCREENSHOTS]

De trailer is hier te downloaden

God of War II: Divine Retribution verschijnt begin 2007 voor de PlayStation 2.

  1.   
    YpoX's avatar

    ziet er erg mooi uit

  2.   
    Cirdan's avatar

    ik kan die screens niet groter maken 😕

  3.   
    EternalFlame's avatar

    Mooi, maar dit is wel voor PS2 en dat is goed te zien.

  4.   
    Finsj's avatar

    Voordat je je conclusie trekt moet je wel weten dat de screenshots door het rare formaat lichtjes zijn uitgerekt, waardoor het beeld soms een beetje vervormd is 😉

  5.   
    n00kie's avatar

    😉 Ok 😉 Btw Wtf Deel Een wasz een van de spellen die ik helemaal grijs heb gespeelt… 😮 Deel 2 ga ik nogh grijzer speelen 😮 😀 8)

  6.   
    Cirdan's avatar

    ziet er vet uit;)

  7.   
    Rijstekorrel's avatar

    ziet er vet uit trailer ook effe downloaden

    @Jackson15

    je moet er gewoon 1x links op klikken dan worden ze groter

  8.   
    Ruudjee's avatar

    Dat je dr met links op moet klikken snapt jackson15 nog wel denk ik 😛

    Vette Screens btw (H)

  9.   
    Rijstekorrel's avatar

    haha nou ja messchien snapte die hem niet

    effe aanrader screens hoef je niet tebekijken. bekijk de trailer die is kk vet 😮

  10.   
    Cirdan's avatar

    toen ik zei dat het er vet uit zag toen was het ook weer goed;)