Kleine maar verbluffende beelden God of War II: Divine Retribution

Het is nog een hele lange tijd wachten, maar hopelijk is het het waard. God of War II zal namelijk pas in 2007 gaan verschijnen als alles meezit, maar niet getreurd. Vandaag hebben we voor jullie 9 nieuwe spetterende screenshots en ik moet zeggen dat het er fantastisch uitziet! Tot zover bekend zal het spel alleen gaan verschijnen op de PlayStation 2, maar aangezien tegen die tijd van de release de PlayStation 3 ook al uit zal zijn is het natuurlijk niet gek dat het spel ook op de PS3 gaat verschijnen, die grafisch natuurlijk veel meer heeft te bieden dan de PS2. Genoeg gepraat, ga maar snel kijken naar de verbluffende screenshots!

Divine Retribution betekent vrij vertaald ‘Goddelijke Wraak’. Mensen die God of War op Hard mode hebben uitgespeeld krijgen hiermee misschien al een idee waar dit tweede deel over gaat. Bonusmateriaal gaf namelijk al verschillende hints voor een tweede deel. Hieronder vielen de volgende plots: als eerste Kratos’ broer, die als kind al te zwak was om uit te groeien tot volwaardig soldaat en daarom aan zijn lot overgelaten werd. In de hel groeide hij uit tot een kwaad soort duivel en wil wraak op zijn broer, die hem in de steek liet. Zeer waarschijnlijk als vervolg dus. Een tweede mogelijkheid is dat Kratos’ moeder, vlak voor haar dood, op Kratos’ vraag wie zijn vader was, ‘Zeus’ antwoordde. Kratos is hierom uiteraard kwaad gezien het feit dat zijn bloedeigen vader hem niet (of nauwelijks) hielp in zijn strijd tegen Ares. Dus is het in deeltje twee misschien wel tijd voor… inderdaad, wraak.
Het is zeker al wel duidelijk dat de stoere Kratos ook in dit tweede deel weer tegen allerlei mythologische monsters uit het oude Griekenland zal moeten vechten. Wederom staat de game bol van het geweld, bloed en brute finishing moves.

God of War II: Divine Retribution verschijnt begin 2007 voor de PlayStation 2.

 1.   
  Cirdan's avatar

  lijkt veel op Prince op Persia;) mare het ziet idd vet uit;)

  goede tekst Vinsjeprinsje boven de screens;)

 2.   
  Finsj's avatar

  Dankje ๐Ÿ˜€

 3.   
  Tha Duck's avatar

  Ja, strijk maar met de eer jij. ๐Ÿ˜›

 4.   
  Rijstekorrel's avatar

  vette screens moet dit spel hebben deel 1 was ook geweldig 8)

 5.   
  EternalFlame's avatar

  Ziet er prachtig uit, maar beetje dom van ze om het nog voor PS2 uittegeven. begin 2007 is de PS3 toch al uit?

 6.   
  nEels's avatar

  Dit ziet er ontzettend mooi uit voor de PS2 zeg! ๐Ÿ˜ฎ

 7.   
  Ruudjee's avatar

  Dit spel gaat zeker weer zo goed worden als die eerste.. dat was gewoon n MUST have..!

 8.   
  Rijstekorrel's avatar

  @ EternalFlame

  is niet dom is juist goed heel veel mensen kopen niet gelijk een nieuwe console effe wachten net zoals bij de 360.nu is die fout met de cooler eruit enzo

  heel veel mensen hebben nog de ps2 dan nog maar daat spel zal heus niet later op de ps2 verschijnen dan de ps3

  en hij komt ook op de ps3 als de ps3 er is