Nintendo DS Lite gaat ook in het zwart verschijnen?

De Nintendo DS Lite is al in meerdere kleuren verkrijgbaar, maar nu zijn er ook nog geruchten dat er een zwarte op de markt zal gaan komen! Dit keer geen dronken Japaner die wat uitkraamt maar het Japanse blad Shonen Jump die heeft gemeld dat Nintendo bezig is een zwarte DS Lite op de markt te brengen. Natuurlijk is dit voor de Japaners een reden om nog een DS Lite erbij te kopen, aangezien zwart natuurlijk net weer iets hipper is dan de witte van je collega of de paarse DS van je vriendin. Wanneer en of de DS Lite ook in Europa in het zwart gaat verschijnen is nog niet bekend.

Het grootste verschil met de oude DS is toch wel dat de Nintendo DS Lite een heel stuk kleiner en lichter is dan de gewone DS. Het nieuwste speeltje van Nintendo is namelijk 133mm breed, 73.9mm hoog en slechts 21.5mm dik. Door al deze aanpassingen is de DS Lite maarliefst 57 gram lichter dan zijn grotere broer. Ook heeft Nintendo het LCD scherm geüpgrade met nieuwe backlight. Dit zorgt ervoor dat het beeld nog mooier, lichter en scherper is. Ook geeft de nieuwe backlight de optie om de belichting van het scherm naar eigen smaak aan te passen, wat er voor zorgt dat de batterij langer gespaard kan worden door op een lagere belichting te spelen. Verder is het design een stuk strakker geworden en aangepast naar Nintendo’s nieuwe console. Ook wordt de stylus 1 centimeter langer en 1 millimeter dikker, om het speelgemak te bevorderen. Tenslotte levert Nintendo ook een afschermklepje voor de GameBoy Advance-opening bij de DS Lite, zodat er geen stof, zand en ander vuil in kan komen.

Een releasedate voor de Nintendo DS Lite is nog niet bekend, maar er zijn geruchten dat de Nintendo DS in de lente naar Europa komt.

 1.   
  Cirdan's avatar

  ik vind die zwarte mooier dan die witter;)

 2.   
  EternalFlame's avatar

  Kvind de zilvere mooier 😛

 3.   
  EternalFlame's avatar

  Kvind de zilvere mooier 😛

 4.   
  Rijstekorrel's avatar

  ja ik ook

 5.   
  Cirdan's avatar

  heej ze zeggen dat het in de lente komt…het is al lang lente dus… 🙄

 6.   
  Rijstekorrel's avatar

  @Jackson15

  lees de tekst nou goed er staat niet dat die in de lente komt er staat

  Een releasedate voor de Nintendo DS Lite is nog niet bekend, maar er zijn geruchten dat de Nintendo DS in de lente naar Europa komt.

  geruchten dus het hoeft niet

 7.   
  Cirdan's avatar

  nee i know 😳 las het verkeerd 😳 🙄

 8.   
  real gamer's avatar

  de nintendo ds lite is er in juni