Old-Skool screenshots van New Super Mario Bros.

Het is nog een tijdje wachten, maar je wachten wordt wel meer dan beloofd. New Super Mario Bros. zal meer, beter en mooier worden dan alles dat we tot nu toe van Mario zijn gewend op een handheld. Het spel is zelf 2D, maar Mario zelf is 3D en dit geeft een uniek effect aan de game, zoals ook te zien is op รฉรฉn van de nieuwe screenshots van vandaag. De nieuwe screenshots die onlangs zijn vrijgegeven zijn hieronder te bewonderen, dus check it out!

De klassieke gameplay van de Mario-platformers is nog steeds onovertroffen. Voor de Gameboy Advance goot Nintendo slechts oude NES- en SNES-klassiekers in een nieuw jasje, maar New Super Mario Bros. wordt een heel nieuw avontuur. Uiteraard speel je weer met de besnorde loodgieter in rode tuinbroek, maar dit keer heeft hij meer moves. Zo kun je naast de gewone paddestoel ook een grote paddestoel oppakken, zodat je zo groot wordt als het hele beeldscherm, of een kleintje, zodat Mario minuscuul wordt en door kleine gaatjes en kiertjes kan.
Naast een leuke en hopelijk lange singleplayermode gaat de game ook een multiplayermode bevatten. Via het draadloze netwerk dat de Nintendo DS over enkele meters kan aanleggen kun je met maximaal vier spelers tegen elkaar gamen. Zo is er bijvoorbeeld voor twee spelers de mogelijkheid om een level tegen elkaar te spelen, wie bijvoorbeeld het snelste is of wie de meeste sterren kan verzamelen. Met z’n vieren kun je dan een trits minigames doen.New Super Mario Bros. moet hier in de zomer gaan verschijnen, exclusief voor de Nintendo DS. Wordt dit een game die jullie gaan scoren of zijn jullie Mario een beetje zat?

 1.   
  spysiem's avatar

  ik ben mario al wel een paar jaar zat ๐Ÿ˜›

 2.   
  ancientdevil's avatar

  ja eigenlijk ben ik die ook wel al zat ๐Ÿ™„

  maar zo lang de gameplay goed blijft, blijf ik die spelen ๐Ÿ˜€

 3.   
  Cirdan's avatar

  ik vind het niks meer aan

 4.   
  nEels's avatar

  Scoren.

 5.   
  JustRoel's avatar

  blijft toch altijd leuk dit soort spellen, hoop alleen wel dat ze iets cools gaan doen met het tough-screen. Dan koop ik hem zeker 8)

 6.   
  CHAOS's avatar

  lijkt me ๐Ÿ˜€

 7.   
  Rijstekorrel's avatar

  ik ben mario ook al een tijd zat

 8.   
  Cirdan's avatar

  ze komen de hele tijd met herhaling aan…altijd dezelfde games enz..ze mogen wel es een keer een nieuwe game bedenken

 9.   
  Rijstekorrel's avatar

  dat gaat moeilek met mario een nieuwe game bedenken hij zit bijna overal al in

  voetbal,tennis,basketbal als ik het goed had in een spel van ea

 10.   
  CHAOS's avatar

  Ea sports of big met ssx on tour maar ik vind mario wel leuk ๐Ÿ˜€