Eerste bewegende beelden Sensible Soccer 2006

Voor het eerst zijn er dan bewegende beelden van Sensible Soccer 2006. De video, voorzien van een remix van het bekende “Goal-scoring Superstar Hero” liedje, bevat 18 spectaculaire Sensi goals en laat verder de kenmerkende snelle actie, dribbels en schoten van grote afstand zien. Je download de video hier, onder het kopje ‘downloads’.

Sensible Soccer bevat verscheidene (inter)nationale competities (waaronder de Nederlandse), zowel nationale competities van de aanwezige landen als Wereldkampioenschappen, maar zonder licentie. Elk team bestaat uit ‘slechts’ 16 spelers wat betekent dat er ongetwijfeld spelers uit een team wegvallen. De wél aanwezige fictieve voetballers uit de game hebben wel enige gelijkenis met hun reële evenbeeld, maar zoals gezegd klopt de naam niet precies. De oplossing hiervoor ligt bij het Editor’s systeem; zo kun je van Kojt gewoon Kuyt maken en zul je Gelasek tot Galasek om kunnen dopen.

In de Custom Team spelmodus kun een eigen team creëeren en verbeteren. Verzin een naam, ontwerp hun tenue naar eigen smaak en show je stijl door je spelers te voorzien van Retro voetbalkleding. Sensible Soccer bevat meer dan 350 Internationale teams en Europese clubteams met in total meer dan 5,500 spelers van over de hele wereld, met allemaal hun eigen skills en look. Het wedstrijdteam bestaat uit 16 spelers en je kunt hen in 12 verschillende tactieken laten opdraven. Maar wat je ook doet, Sensible Soccer blijft zoals vroeger een enorm rap spel.

Sensible Soccer 2006 komt in juni naar de PlayStation 2, Xbox en PC. Voor meer informatie lees je hier het interview wat we met de makers van Sensi hadden.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Ariej's avatar

  Is dit serieus?

 2.   
  Lasso's avatar

  Waarom niet? Vroeger nooit gespeeld dan? 😉

 3.   
  n00kie's avatar

  Lijkt me best lolligh.. maar meer niet 😉

 4.   
  geraldrealgamer's avatar

  hoezo: ik heb een groot hoofd (screen 4)

 5.   
  spysiem's avatar

  waarom hebben die mensen trouwens altijd die namen fout? zo moeilijk is dat toch niet om die namen goed te schrijven 😕

 6.   
  Lasso's avatar

  Hahaha, dat heeft te maken met licenties en rechten. Je mag niet zo maar iemand zijn naam gebruiken, tenzij hij toestemming geeft (lees: geld ervoor krijgt).

 7.   
  Cirdan's avatar

  owkay ik hou niet van voetbal games maar dit?? 😮 hoef ik ook niet;)

 8.   
  Ruudjee's avatar

  @ lasso..

  Volledig met je eens xP