Getting Up: Contents Under Pressure gaat worden verfilmd

De game Getting Up: Contents Under Pressure van Marc Ecko gaat worden verfilmd. MTV Films en Paramount Pictures hebben bekend gemaakt dat zij de film gaan maken met niemand minder dan Will Staples en Sean O’Keefe. Wie de film gaat regisseren is nog onbekend. Veel sceptici zien overigens deze film helemaal niet zitten, gezien het grote aantal gamefilm-flops van de afgelopen jaren.

In deze game neem je de rol aan van Trane, wiens stem wordt ingesproken door hip-hop Talib Kweli. Om je tagskills te verbeteren moet je quests succesvol uitvoeren, waarbij je op de meest onmogelijke plekken tags en pieces moet zetten. Om de locatie te bereiken zul je bijvoorbeeld beveiligingsmensen op hun bek moeten slaan, op het dak van een trein meeliften of over een richeltje van 10 verdiepingen hoog balanceren. Dit alles vindt plaats in de stad New Radius.

De bedoeling is in ieder geval dat je in deze stad met je personage, gebruik makend van verschillende eigenschappen en mogelijkheden waaronder stealth en vechttechnieken, de graffitti kunst uitdraagt. Kwade tongen zijn bang dat de game een negatieve invloed gaat hebben op de jeugd. De game zou vernielzucht en agressie opwekken bij de jongere gamertjes en men is bang voor een golf van destructie.

We zijn benieuwd hoe dit met de film zal vergaan.

 1.   
  n00kie's avatar

  Ik ook ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜›

 2.   
  Ariose's avatar

  zal vast weer een bagger film worden ๐Ÿ˜†

 3.   
  Design's avatar

  kspreek me niet graag uit over dingen die ik nog niet gezien heb, maar ik heb er toch geen goed gevoel over ๐Ÿ˜•

 4.   
  Peter Stout's avatar

  Als ik eerlijk ben ik ook niet.