Half Life 2: Episode One vanaf 1 mei klaar voor pre-load

Alle fans zitten erop te wachten, Half-Life 2: Episode One! Nadat we onlangs nog het slechte nieuws hadden dat het spel een maandje vertraging had opgelopen, is er echter ook goed nieuws. Valve heeft namelijk bekend gemaakt dat je vanaf 1 mei de game kan gaan pre-loaden. Verder had Valve rondom dit nieuws nog wat te melden:

  “The past couple of days have been spent with the team adding commentary tracks. Hopefully it will be interesting for people to gain some insight into our development processes. It’s pretty hectic around the office, but it is always a lot of fun to be so close to shipping.”

In Half-Life 2: Episode One sta jij wederom in de schoenen van Gordon Freeman en ook dit uitbereidingspakket speelt zich af in de toekomstige stad City 17. Ook Alyx en Dog krijgen hun rentree, en vooral het meisje Alyx krijgt een grotere rol dan in het orgineel, omdat Valve het jammer vond dat de personages van de bondgenoten niet goed uitgewerkt waren.
Half-Life 2: Episode One bouwt verder voort op de formule van deze, volgens velen, beste shooter aller tijden, en voegt vooral veel nieuwe singleplayermissies toe. De multiplayer krijgt echter ook een update. In totaal moet de game vier tot zes uur nieuwe gameplay bieden en veel vragen beantwoorden waar we na het einde van Half-Life 2 slechts naar konden gissen.

Half-Life 2: Episode One ligt kan vanaf 1 juni gedownload worden via Steam, het online gaming- en distributiesysteem van Valve, voor ongeveer โ‚ฌ20. Oh, en uiteraard exclusief voor de PC natuurlijk.

 1.   
  Design's avatar

  wordt wel vet denk ik ๐Ÿ˜€ , alleen zo dom dat je het altijd moet downloaden via steam en het nooit gewoon kan gaan kopen in de winkel ofzo…. ๐Ÿ˜•

 2.   
  -rudolf-'s avatar

  je kan het spel per 1 juni in de winkel kopen hij is per 1 mei alleen te downloaden. Dus als je em niet wil downloaden moet je een maandje w88.

 3.   
  Rijstekorrel's avatar

  leuk prijsje voor een vet spel denk ik haast wel ๐Ÿ˜€

 4.   
  Broodbeleg's avatar

  @Design is toch handig dat je em via steam kan downloaden. Dan hoef je de deur niet uit ๐Ÿ˜›

 5.   
  Rijstekorrel's avatar

  @@@P

  ja dat is de toekomst he maar ik vind het in de winkel ook beter.heb je een mooie hoesje en boekje niet dat boekje nodig is maar goed.en anders moet je hem weer zelf branden als backup

 6.   
  Peter Stout's avatar

  Geef mij maar een mooi hoesje en een boekje in plaats van dat downloaden. Heb je tenminste nog het idee dat je iets hebt gekocht.