Keiharde nieuwe bewegende beelden Hitman: Blood Money

Dit jaar wordt dan eindelijk Hitman: Blood Money verwacht. Je trekt er weer opuit met Agent 47 om allerlei mensen uit te moorden. Vandaag is er weer een nieuwe trailer opgedoken, en hoe kan het ook anders die is hieronder te downloaden. De trailer is slechts een kleine 14MB groot.

In Hitman: Blood Money zijn al enkele collega-huurmoordenaars van Agent 47’s contractenkantoor op koelbloedige wijze vermoord en hij vreest dat hij de volgende zal zijn. Het lijkt erop dat een nieuw huurmoordenaarsbedrijf de markt over wil nemen. Agent 47 pikt dat natuurlijk niet en gaat eropuit om zichzelf en zijn baan te redden.
In Hitman: Blood Money zul je je kunnen voorbereiden op een missie. Met je hard verdiende geld kun je bijvoorbeeld uitrusten in een hotel en wanneer je bij je volgende job weer helemaal fit bent zal die ook beter verlopen. Het zal zelfs invloed hebben op de rest van het spel.
Hitman: Blood Money draait op de nieuwe ‘Glacier’ engine en dat is te zien. De screenshots zien er tot nu toe veelbelovend uit.

De trailer van 14MB is hier te downloaden.

Hitman: Blood Money verschijnt dit jaar op de PC, PlayStation 2 en Xbox.

 1.   
  Dare Devil's avatar

  😮 wooo, dat word echt super gaaf en mooi 🙄

 2.   
  spysiem's avatar

  eerlijk gezegd vond ik die ontploffingen niet super mooi 🙁 😉

 3.   
  Cirdan's avatar

  vind het niet echt een super game(mijn mening) want ik vind hitman niks aan

 4.   
  Design's avatar

  Jackson jij vindt overal nx aan 😉 😛

  ik vind persoonlijk de hitman-serie echt wel vet, dan hebk het niet over de graphics, maar over de gameplay die toch heel vet is, aangezien er zoveel mogelijkheden zijn om 1 missie te voltooien 🙂

 5.   
  Ruudjee's avatar

  K heb hitman eigk nooit echt leuk gevonden.. telkes als ik vast zat,, kapte k dr mee xP

 6.   
  Maddy's avatar

  Is echt heel mooi..maar ik blijf zeggen dat ik TE VEEL dingen herken van de vorige Hitmans,Alleen die Kerstman is nieuw! Ook vind ik dat ze Hitman anders moeten laten lopen..hij waggel te veelHij loopt niet natuurlijk!

 7.   
  RobvdBerger's avatar

  Ik vond de ontploffingen slecht.. kijk dan naar Tomb Raider Legend.. das dus eg mooi.. Hitman is wel een vette serie, en ik denk dat dit echt een topper wordt.. 😀