Té mooie beelden Half Life 2: Episode One

In de gameswereld kan het soms raar lopen. Half-Life 2 was een gigantische knaller voor de PC en het spel word nog steeds helemaal plat gespeeld op de verschillende mods van het spel. Online is het spel één van de meest gespeelde games en ook de singeplayer weet je te boeien tot het eind! Helaas werd onlangs bekend gemaakt dat de game een maandje uitgesteld was, shit happens zullen we maar zeggen. Vandaag hebben we een paar verbluffend mooie beelden van deze ubergame.

In Half-Life 2: Episode One sta jij wederom in de schoenen van Gordon Freeman en ook dit uitbereidingspakket speelt zich af in de toekomstige stad City 17. Ook Alyx en Dog krijgen hun rentree, en vooral het meisje Alyx krijgt een grotere rol dan in het orgineel, omdat Valve het jammer vond dat de personages van de bondgenoten niet goed uitgewerkt waren.
Half-Life 2: Episode One bouwt verder voort op de formule van deze, volgens velen, beste shooter aller tijden, en voegt vooral veel nieuwe singleplayermissies toe. De multiplayer krijgt echter ook een update. In totaal moet de game vier tot zes uur nieuwe gameplay bieden en veel vragen beantwoorden waar we na het einde van Half-Life 2 slechts naar konden gissen.

[SCREENSHOTS]

Half-Life 2: Episode One ligt kan vanaf 30 juni gedownload worden via Steam, het online gaming- en distributiesysteem van Valve, voor ongeveer €20. Oh, en uiteraard exclusief voor de PC natuurlijk.

 1.   
  n00kie's avatar

  Wow! 😮

 2.   
  Dare Devil's avatar

  😮 OO,my fucking god 8)
  dat is zo fucking mooi 🙄
  relaxe beelden? maar wat word het verhaal?
  half-life 2 is goed ge end? 😉

 3.   
  Broodbeleg's avatar

  (…) mooi 😮

 4.   
  Diede's avatar

  Ik denk dat het verhaal verder gaat, want in een trailer hoor je ‘it’s still alive’, dus dat die gast nog steeds leeft

 5.   
  Cirdan's avatar

  tja….. 😮 moooi;)

 6.   
  Rijstekorrel's avatar

  zeker mooi 😮

 7.   
  milbot's avatar

  Ga ik zeker kopen

 8.   
  -rudolf-'s avatar

  half life 2 was helemaal niet ge end
  op het einde praat de g-man tegen je en die zegt dingen die alleen maar meer vragen doen opwaaien

 9.   
  Diede's avatar

  Ja oke, maar de verhaallijn zelf was op zich wel geëindigd. Net als Half-Life 1 kwam ook de G(ay)-man ff langs, om toch nog wat vragen op te roepen… Maar de ‘echte’ verhaallijn was dus wel afgelopen. Vooralsnog dan, want nu gaat ie dus op de 1 of andere manier verder. 😉

 10.   
  Tha Destiny's avatar

  *kwijl*

  TE MOOI 😛

  haha zeker wel vet