Duistere, magische maar toch vooral mooie screens Guild Wars: Factions

Het is nog ongeveer een maandje wachten en dan is het alweer tijd om de nieuwe uitbreiding/standalone op Guild Wars te kopen! Guild Wars heeft vooral zijn naam gemaakt doordat het spel een MMORPG is waar je niet maandelijks je zakgeld voor neer moet tellen. Het enige nadeel was alleen dat er veel mensen waren die al snel waren uitgekeken op de game en echt zaten te wachten op iets nieuws. Met Guild Wars: Factions zal je zeker weer flink wat uurtjes bezig zijn en er zijn weer genoeg nieuwe dingen te ontdekken. Vandaag hebben we weer de nodige nieuwe beelden, en ik moet zeggen het ziet er zeker niet lelijk uit.

Guild Wars: Factions speelt zich af in het Oosters geïnspireerde koninkrijk Cantha. Je treft daar drie naties aan: De Canthrans, die je misschien nog wel kent als je storage NPC’s in het eerdere deel; de Kurzicks, een volk dat het bos vereert; en tenslotte nog de Luxans, die veel over zee reizen en waarvoor kracht één van de belangrijkste aspecten is.

De grootste vernieuwing van het spel, is toch wel de toevoeging van twee nieuwe klassen, namelijk de assassins en de ritualists. Ook biedt het spel naast deze twee nieuwe klassen ook 300 nieuwe vaardigheden, 50 nieuwe gebieden en honderden nieuwe wapens en andere items. Ook heeft ArenaNet de player-versus-player flink uitgebreid. Er is nu echt een oorlog tussen de 2 facties, en de verschillende guilds zullen meer dan ooit met elkaar samen moeten gaan werken om missies te halen en om tegen andere allianties van guilds te vechten, en op die manier meer grondgebied op de kaart te veroveren.

[SCREENSHOTS]

Deze uitbreiding/standalone van Guild Wars zal dus vanaf 28 april in de winkels liggen en is dus te spelen met zowel mét als zonder het eerste deel van Guild Wars.

  1.   
    Cirdan's avatar

    nice;)

  2.   
    Rijstekorrel's avatar

    ziet er goed uit