De kerstman komt langs op nieuwe screenshots Hitman: Blood Money

Dit jaar wordt dan eindelijk Hitman: Blood Money verwacht. Je trekt er weer opuit met Agent 47 om allerlei mensen uit te moorden. Vandaag hebben we een vijftal nieuwe screenshots van deze game, waarop goed te zien is dat je je ook dit keer weer goed zult moeten vermommem om te krijgen wat je wilt zonder op te vallen. De screenshots zijn hieronder te bewonderen.

In Hitman: Blood Money zijn al enkele collega-huurmoordenaars van Agent 47’s contractenkantoor op koelbloedige wijze vermoord en hij vreest dat hij de volgende zal zijn. Het lijkt erop dat een nieuw huurmoordenaarsbedrijf de markt over wil nemen. Agent 47 pikt dat natuurlijk niet en gaat eropuit om zichzelf en zijn baan te redden.
In Hitman: Blood Money zul je je kunnen voorbereiden op een missie. Met je hard verdiende geld kun je bijvoorbeeld uitrusten in een hotel en wanneer je bij je volgende job weer helemaal fit bent zal die ook beter verlopen. Het zal zelfs invloed hebben op de rest van het spel.
Hitman: Blood Money draait op de nieuwe ‘Glacier’ engine en dat is te zien. De screenshots zien er tot nu toe veelbelovend uit.

Hitman: Blood Money verschijnt dit jaar op de PC, PlayStation 2 en Xbox.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Dare Devil's avatar

  😀 ziet er goed uit……
  hoop dat me pc het haalt 😳
  denk dat je er lang mee bezig zal zijn om hem uit tespelen ?!! 😆

 2.   
  Tom's avatar

  Zeker als je alle mogelijkheden wilt uitproberen. Je kunt één target minstens op 5 manieren doden.

 3.   
  Design's avatar

  vet weer een nieuwe hitman game 2 beat! 😀
  idd is echt vet spel, omdat je de targets op verschillende manieren kan doden 😛
  kan al niet wachten…

 4.   
  Rijstekorrel's avatar

  zeker vet

 5.   
  LVS12's avatar

  Best leuk die Kersman 😛
  Mooie Game