Harde aktie op nieuwe screenshots Rockstar Games Presents Table Tennis

Wie kent het spelletje tafeltennis nou niet? Inderdaad, en dat is waarschijnlijk de reden dat Rockstar een tafeltennis game aan het maken is, aangezien eigenlijk iedereen wel weet hoe het spel in elkaar zit. Volgens Rockstar zouden een simpel spelletje en geweldige graphics de formule moeten zijn om een spel te maken you can’t refuse. Of dat zo is mag je zelf oordelen, maar we hebben vandaag toch een paar screenshots…pfooooew! De nadruk ligt hem enorm in de details van de gezichten in dit spel, kijk maar eens naar die gast met die sproeten en oordeel zelf!

Wie kent ze niet? Rockstar heeft natuurlijk zijn naam vooral opgebouwd met games als Grand Theft Auto, Midnight Club, The Warriors en nog genoeg andere games. Maar de mensen van Rockstar slaan een totaal andere richting in met hun nieuwste game die ze gaan maken voor de Xbox 360. Rockstar Games Presents Table Tennis gaat namelijk zoals de titel al zegt gaan over tafeltennis! Eerst leek het erop dat de vraag naar dit spel niet zo groot zou zijn, maar er is gebleken dat veel mensen wel zin hebben in een nieuw soort spel voor op hun console. Vandaag hebben we een paar nieuwe beelden van dit spel dat voor een budgetprijs op de Xbox 360 gaat verschijnen.

[SCREENSHOTS]

Een Europese releasedatum is nog niet bekend, maar de Amerikaanse versie zou al in mei 2006 in de schappen moeten liggen voor de zeer lage prijs van slechts $39,99 dollar.

  1.   
    n00kie's avatar

    Ziet er vet uit maar het lijkt me niet eght wat aan 馃槅

  2.   
    Broodbeleg's avatar

    Wij kent ze niet? ? moet het niet wie kent ze niet zijn?
    en over het spel,lijkt me geen zak aan en vind het er ook niet geweldig uitzien

  3.   
    Ruudjee's avatar

    xO.. Hoezo “ik vind het er niet geweldig uitzien”?!?! Dit ziet dr gewoon gelikt uit 馃懣 z贸 horen de nieuwe spellen eruit te zien!

  4.   
    Cirdan's avatar

    het ziet er tof uit maar als de gameplay ook zo tof is dat.. 馃檮

  5.   
    Broodbeleg's avatar

    Reactie door ruudjehhh op zaterdag 08 april, 2006 – 12:00
    xO.. Hoezo “ik vind het er niet geweldig uitzien”?!?! Dit ziet dr gewoon gelikt
    uit z贸 horen de nieuwe spellen eruit te zien!

    rustig joh, ik vin het er niet mooi uitzien, boeie! ieder z’n eigen mening

  6.   
    Rijstekorrel's avatar

    ziet er wel mooi uit alleen lijkt me niks

    @@@P

    als je dit niet mooi vind dan ben je wel erg verwend weet je hoe duidelijk die screens zijn echt mooi