Hele shitload aan nieuwe screenshots The Secrets of Da Vinci

Dan Brown’s The Da Vinci Code is één van de best verkopende boeken van het moment. Daarom is het ook niet zo gek, dat er een verfilming van het boek aan zat te komen. Zoals altijd komt een release van een film ook meestal met een game, en dat is ook zeker het geval voor The Da Vinci Code. Vandaag hebben we echt een hele lading aan nieuwe screenshots, waarop te zien is wat je kan gaan verwachten van de game. De screenshots die hieronder te zien zijn zijn afkomstig van de PC.

De hoofdpersoon van The Da Vinci Code is Robert Langdon (Tom Hanks) een professor van het religieus symbolisme die betrokken raakt bij de moord van Jacques Saunière, de curator van het Louvre in Parijs. De curator ligt in de pose van Leonardo Da Vinci’s tekening de ‘Vitruvian man’ (jullie kennen het vast allemaal wel) en schreef cryptische raadselen naast zijn lichaam voor hij stierf. Robert Langdon stort zich samen met Saunière’s kleinkind, Sophie Neveu, op de moord. Alle aanwijzingen lijken te wijzen naar onontdekte raadsels op andere werken van Leonardo Da Vinci, zoals de Mona Lisa en Het Laatste Avondmaal. Het oplossing van het mysterie lijkt te leiden naar de locatie van de Heilige Graal, waardoor eeuwig leven mogelijk is, maar er zijn meer mensen die van deze beker willen drinken. Met het verhaal van The Da Vinci Code zal het dus vast wel goed zitten.
The Da Vinci Code wordt een action/adventure-game met daarnaast nog puzzel en stealth-elementen. Er is nog niet veel info bekend over de gameplay, maar het is al wel duidelijk dat dit grafisch een behoorlijk mooie game is, met daarnaast de officiele licentie.

[SCREENSHOTS]

The Secrets of Da Vinci: The Forbidden Manuscript zal hier tegelijk met de bioscooprelease, in mei, gaan verschijnen op de PC, Xbox en PS2.

  1.   
    Ruudjee's avatar

    OH MY F*CKING GOD,, DIT is pas mooi 😮

  2.   
    Flippow's avatar

    Jezus wat mooi :o, hoop niet dat het spel (en de film) verkeerd uitpakken. Het boek was wel goed

  3.   
    n00kie's avatar

    Goed spel voor m’n moeder! 😉 Ziet er vet uit 😮

  4.   
    Broodbeleg's avatar

    erg mooi 😀

  5.   
    Lasso's avatar

    Hoop niet dat er te geforceerd een game om een verhaal wordt heen gemaakt. Ik ben in ieder geval zeeer benieuwd.

  6.   
    Cirdan's avatar

    dit game komt voor de PS2 uit?? dan zijn deze screens op de pc gemaakt want de PS2 kan dit niet aan:P

  7.   
    Rijstekorrel's avatar

    zeker mooi

  8.   
    Tha Destiny's avatar

    Wauw ziet er mooi in wil ik zeker hebben