1 april: ASS-rating voor baggergames

Bij Gamespot houden ze wel van een grapje, net zoals wijzelf. Naast een world exclusive first look van World of Starcraft, compleet met nagemaakte screenshots, kwamen ze ook met een nieuwe rating voor games. Wij Europeanen hebben het PEGI-systeem, daar in de Verenigde Staten kennen ze de ESRB-index. Bijvoorbeeld ‘E’ voor ‘everyone’, ‘T’ voor ‘teen’ en ‘M’ voor ‘mature’. Daarnaast zou men ook met een ASS-rating komen voor games.

Deze rating zou toegekend worden aan de grootste baggergames die er op deze aarde rondslingeren. Hiermee zou je de topgames kunnen onderscheiden van de spellen die “have content that may be suitable for persons of the lowest mental capacity. Titles in this category may contain Jackie Mason-inspired humor or gags previously used by Zeppo Marx, or even Zeppo’s bastard offspring, Belden Marx.”.

  1.   
    Lasso's avatar

    Grappig gemaakt hoor. Complimenten. 🙂

  2.   
    Krizzle's avatar

    Als je gisteren op GameFaqs kwam dan kwam er ook een pagina met dat GameFaqs gesloten was door een Amerikaanse bond tegen cheaten ofzo. 🙂 Na een halve minuut ging je dan automatisch naar de échte GameFaqs pagina. Ook leuke grap. 😀