Ook een redesign voor de PlayStation Portable?

Jawel lieve lezertjes, de geruchten stromen op dit moment weer binnen. Vooral Electronic Gaming Monthly is de boosdoener, want zij hebben in hun geruchtenrubriek van de apriluitgave weer een heleboel interessante feitjes staan, die schreeuwen om een bevestiging. Zo ook de aankondiging dat Sony binnenkort met een redesign van de PlayStation Portable komt.

Sony zag natuurlijk het succes van de Gameboy Advance SP, en recentelijk in Japan de Nintendo DS Lite, die in mei naar Nederland lijkt te komen. Daarom zouden ze binnenkort (misschien wel op de Electronic Entertainment Expo (E3), van 10-12 mei) een redesign van hun PSP aankondigen. Deze zou natuurlijk een kleiner en strakker uiterlijk hebben, maar ook zouden er nieuwe functionaliteiten aan de handheld toegevoegd worden. Daarnaast zou Sony veel aanpassingen aan de hardwareonderdelen doorvoeren zodat de PSP uiteindelijk goedkoper geproduceerd zou kunnen worden, waardoor er ook ruimte is om hem voor een kleiner prijsje in de winkels te leggen.

Let wel; dit zijn nog slechts allemaal geruchten, maar ze klinken in ieder geval erg mooi. Wanneer er meer nieuws is, lees je dat op Gamersnet.nl.

  1.   
    hatred's avatar

    zou wel vet zijn 😀 want nog iets kleiner zou wel vet zijn , maja het scherm wat je nu hebt is behoorlijk breed dus dat zal dan wel jammergenoeg iets kleiner worden denk ik maja als die goedkoper is koop ik hem dan misschien ook wel :D:D:D

  2.   
    Fawaka-W's avatar

    idd ze mogen eraan veranderen wat ze willen maar zolang de prijs zo hoog blijft koopt niemand het meer.
    En nu helemaal sinds gisteren het nieuws van sony zelf had aangekondigt dat UMD dood gaat. Waardoor het aantal verkopen van de software voor de psp ook zal afnemen.

  3.   
    the_supremacy's avatar

    ze mogen het zeker wel redesignen. ik kreeg al na een kwartiertje spelen kramp in mijn vingers 🙁

  4.   
    EternalFlame's avatar

    Dan moet je toch wat meer gaan gamen, ongeoefende duimen noemen ze dat 😉

  5.   
    Jackass's avatar

    Godver, aub niet, zometeen heb ik nog spijt van dat ik me PSP te vroeg heb gekocht!

  6.   
    Fawaka-W's avatar

    ja zo voelen de mensen met een DS zicht ook :p

    maarja waarom moet je altijd nieuwste vna het nieuwste hebben.. over een halfjaar is het toch weer oud:p

  7.   
    kingofthegamers's avatar

    als hij egt goedkoper word dan is het HEBBE HEBBE HEBBE

  8.   
    the_supremacy's avatar

    @EnternalFlame
    ja dat is zo , je went er wel aan, maar de playstation one en 2 controllers zaten zo lekker in de hand en je hoefde er zeker niet aan te wennen. ik kon uren doorgaan zonder enige kramp te krijgen. dus ik verwachte ook zo iets van je psp.

  9.   
    Rijstekorrel's avatar

    ik vind het niet echt nodig