Dead or Alive: Xtreme Beachvolleyball 2 naar de E3

In een interview met Famitsu, het bekende Japanse gamesmagazine, heeft Tomonubu Itagaki, de man achter de Dead or Alive-serie en de geestelijk vader van Kasumi, Hitomi, Tina, Ayane en alle andere rondborstige babes verteld dat hij en zijn ontwikkelstudio, Team Ninja, op dit moment hard aan het werk zijn met Dead or Alive: Xtreme Beachvolleyball 2. Deze game moet voor de Xbox 360 gaan verschijnen en natuurlijk weer alle Dead or Alive-vechtersbazinnen in hun (te) kleine bikini’s naar een strand lokken om daar met ze te beachvolleyballen.

Overigens wist Itagaki ook te melden dat de game aanwezig zal zijn op de Electronic Entertainment Expo (E3), die van 10 tot 12 mei in Los Angeles, Verenigde Staten, gehouden zal worden. Of dit alleen een filmpje betreft of dat het spel ook speelbaar zal zijn, is nog niet bekend.

Een releasedatum, meer info of beeldmateriaal van Dead or Alive: Xtreme Beachvolleyball 2 zijn nog niet voorhanden. Zelfs de titel ligt nog niet vast, het is nog slechts een codenaam. Wel zal de game exclusief voor de Xbox 360 gaan verschijnen.

  1.   
    Rhemme's avatar

    Ik ben benieuwd :).