Nintendo Revolution-games niet duurder dan 50 dollar

Satoru Iwata, de directeur van Nintendo of Japan, heeft in een interview verteld dat de games voor de Nintendo Revolution niet duurder zullen uitvallen dan 50 dollar. De games voor de huidige PlayStation 2-, Xbox- en Gamecube-systemen liggen in de Verenigde Staten op $49,99 dollar, terwijl spellen voor de Xbox 360 voor maarliefst $59,99 over de toonbank gaan. Dit zal dus niet gaan gebeuren met games voor de Nintendo Revolution.

Maar wat betekent dat nou voor ons, gierige Hollanders? Hier in Nederland kosten nieuwe games voor de PlayStation 2, Xbox en Gamecube meestal €59,99, terwijl de spellen voor de Xbox 360 €69,99 kosten. Als Nintendo hier dezelfde prijzen aanhoudt als in de Verenigde Staten moet dat dus gaan betekenen dat de games voor de Nintendo Revolution ook ‘maar’ €59,99 gaan kosten, waarmee ze de goedkoopste zullen worden. Maar dat is natuurlijk nog afwachten, we worden er maar al te vaak bij genaaid…

  1.   
    Broodbeleg's avatar

    ja helaas afwachten 🙁

  2.   
    Oranje's avatar

    Hmm, ja, de prijs is natuurlijk nu een gat in de markt, als de anderen hun prijzen zo hoog stellen.

  3.   
    Pepperonie's avatar

    Nintendo proberd volgens mij ook de prijzen ze laag mogelijk te houden.
    Dat is de kracht van Nintendo in de Next-Gen. Ook ligt het misschien aan de controler. Maar aan de andere kant de Revo is weer minder krachtig.