Hitman: Blood Money ook naar de Xbox 360

Dit jaar wordt dan eindelijk Hitman: Blood Money verwacht. Je trekt er weer opuit met Agent 47 om allerlei mensen uit te moorden. We hebben vandaag het nieuws voor je dat Eidos en IO Interactive in hun fiscale jaarcijfers hebben aangekondigd dat deze game ook voor de Xbox 360 zal verschijnen. Verwacht geen nieuwe speelmodi of content, maar prachtige graphics met mooie lichteffecten en special effects. De Xbox 360-versie zal net zoals de andere versies op 26 mei verschijnen.

In Hitman: Blood Money zijn al enkele collega-huurmoordenaars van Agent 47’s contractenkantoor op koelbloedige wijze vermoord en hij vreest dat hij de volgende zal zijn. Het lijkt erop dat een nieuw huurmoordenaarsbedrijf de markt over wil nemen. Agent 47 pikt dat natuurlijk niet en gaat eropuit om zichzelf en zijn baan te redden.
In Hitman: Blood Money zul je je kunnen voorbereiden op een missie. Met je hard verdiende geld kun je bijvoorbeeld uitrusten in een hotel en wanneer je bij je volgende job weer helemaal fit bent zal die ook beter verlopen. Het zal zelfs invloed hebben op de rest van het spel.
Hitman: Blood Money draait op de nieuwe ‘Glacier’ engine en dat is te zien. De screenshots zien er tot nu toe veelbelovend uit.

Hitman: Blood Money verschijnt op 26 mei voor de PC, PlayStation 2, Xbox en Xbox 360.

 1.   
  n00kie's avatar

  Zou wel vet sijn!

 2.   
  Dark Soul's avatar

  pc blijft het leukste 8)

 3.   
  Dare Devil's avatar

  wtf 😥 😮
  26 mei???????? op www.dynabyte.nl
  staat 28 april !!! 👿

 4.   
  Design's avatar

  kvind de hitman games echt zo vet 😛
  Kheb de 2de en de 3de allebei uitgespeeld en deze 4de moet er ook aan 😀 😉

 5.   
  Broodbeleg's avatar

  Hitman 😀 yes nog een deel 😀

 6.   
  jorisje's avatar

  lekker de hersens eruit schieten 8)