Hellfire Citadel op nieuwe screenshots World of Warcraft: The Burning Crusade

Minstens 2 crewleden van Gamersnet.nl zijn helemaal verslaafd aan de magische wereld van World of Warcraft, en dat samen met nog 6 miljoen anderen. En met het eerste uitbereidingspakket voor deze MMORPG; The Burning Crusade, wil Blizzard nog alleen maar meer zieltjes winnen. Vandaag hebben we nieuwe artworks voor je, waarop de dungeon Helfire Citadel te zien is. Dit is een groot gebied waarin maarliefst drie dungeons gevestigd zullen zijn, waaronder een 40-man raid instance. Deze dungeon zal te vinden zijn in het nieuwe gebied in de expansion, Outland, en is betreedbaar voor spelers tussen level 65 en 70.

World of Warcraft, volgens velen de beste MMORPG ooit en de beste game van vorig jaar, gaat deze zomer uitgebreid worden met een uitbereidingspakket: The Burning Crusade. Een heel nieuw continent, twee nieuwe speelbare rassen, heel veel nieuwe dungeons en instances, honderden nieuwe quests en items, één nieuwe proffession en duizenden uren aan speelgenot, dat is wat The Burning Crusade moet gaan brengen.

Lees voor meer info onze preview. World of Warcraft: The Burning Crusade moet in juni 2006 voor de PC in de winkels liggen.

 1.   
  mastertje's avatar

  volgens mij is dit gewoon art

 2.   
  Cirdan's avatar

  nee je meent het…

 3.   
  Rijstekorrel's avatar

  nee echt dat is het ook maar wel mooi

 4.   
  Dark Soul's avatar

  lol

 5.   
  Broodbeleg's avatar

  @Mastertje ”Vandaag hebben we nieuwe artworks voor je, waarop de dungeon Helfire Citadel te zien is” 🙄

 6.   
  mastertje's avatar

  ja ik zie het ik heb het over heen gelezen 😳

 7.   
  human_dirk's avatar

  jo dit is egt een te gek spel tenminste als het zo is als het vorige world of warcraft man ik heb egt alle delen