Lekker rondcrossen in je gepimpte bak op nieuwe screenshots Juiced: Eliminator

Juiced voor de consoles was niet het succes waar ze op gehoopt hadden, en daarom hebben ze het spel meegenomen naar de PSP. Op de PSP gaat Juiced gebruik maken van alle functies die de PSP te bieden heeft en daarom zouden de controles erg lekker moeten verlopen en ook een multiplayer mode ontbreekt natuurlijk niet. Vandaag hebben we weer een paar nieuwe beelden waarop je kan genieten van gepimpte wagens en brandend rubber.

In Juiced: Eliminator ga je wederom met je getunede bak de straten op om tegen andere coureurs te racen. Naast het feit dat Juiced voor de PSP er behoorlijk slick uitziet voegt de game ook een aantal nieuwe opties toe, vergeleken met zijn oudere consolebroers. Men heeft het orginele Juiced genomen en daar onder andere de Eliminator mode aan toegevoegd, waarbij de racer die laatste staat elke ronde af kan haken. Een soortgelijke mode als de ‘Knockout’-games in de Need for Speed: Underground serie dus. Daarnaast kan met met Juiced: Eliminator op de PSP ook online via het draadloze Wi-Fi systeem van de console.
Juiced: Eliminator heeft ook 2 nieuwe racelokaties met elk 8 unieke banen, 9 nieuwe auto’s met meer dan 100 nieuwe tuneonderdelen, 8 nieuwe characters om uit te kiezen en racecrews, een verbeterde careermode én de mogelijkheid om je races nog eens rustig na te beleven in een full screen replay, wat er op de hoge resolutie van de PSP niet minder dan adembenemend uit moet zien. Met al deze nieuwe opties kan het niet anders of Juiced moet een zeer complete game worden, bijna 60 gelicenseerde bolides van onder andere Toyota, Honda, Nissan, Mazda, Mitsubishi maar ook Ford, Volkswagen en Renault zitten in de game en kunnen helemaal aangepast worden met spoilers, velgen, neon, uitlaten en noem maar op. Daarnaast kun je je auto ook onder de motorkap de nodige upgrades geven zoals nieuwe motoronderdelen, een turbo of lachgas. Ook op dat gebied zijn veel merken aanwezig zoals APEX, AEM, Bridgestone, Sparco, Konig, NOS, Pirelli, OZ, Alpine, Eurolite en HKS.

[SCREENSHOTS]

Juiced: Eliminator zal in de zomer van 2006 exclusief op de PSP verschijnen.

 1.   
  Cirdan's avatar

  op pc en PS2 was ie best heel erg saai dus..

 2.   
  Rijstekorrel's avatar

  ja idd en geen goede besturing volgens mij maar ik neem deze ook niet heb hem op de console ook niet

 3.   
  R.andom H.ero's avatar

  t lijkt wel op de eerste Need for Speed Underground man, maar dan overdag

 4.   
  Fawaka-W's avatar

  zal vast wel net als op de console geflopt worden.

  btw ook leuk om te weten over dit spel: het spel was 60% af toen het bedrijf ermee stopte (failliet).
  ze werden gekocht door een ander bedrijf en een week later lag het spel in de winkels.

  dus ze hebben 40% van het spel in 1 week tijd gemaakt……

 5.   
  Fredje's avatar

  of het bleef bij die 60 %

 6.   
  YpoX's avatar

  goeie graphics maar blijf er bij dat de PSP niet de graphics heeft van de PS2

 7.   
  hatred's avatar

  natuurlijk heeft de psp de gfx van de ps2 niet… tzit tussen de ps1 en de ps2 in … maar denk toch wel meer naar de ps2 kant toe….trouwens ziet er wel chill uit voor psp game 🙂

 8.   
  real gamer's avatar

  Een vriend van me had het spel voor de ps2 gekogt,
  nou ..wat een k*tspel het lijkt wel of je met een rollator probeert te racen 😕

 9.   
  Cirdan's avatar

  hahah lol 😆

 10.   
  Henry00's avatar

  Ik vind deze spellen echt coooooooool!!! 8)