Eerste bewegende beelden van Black & White 2: Battle of The Gods

Eindelijk is het dan zover, niet zolang nadat de uitbreiding voor Black & White 2 is aangekondigd kunnen we genieten van de eerste trailer van dit spel. De uitbreiding op Black & White 2 zal Battle of The Gods gaan heten en je zult je dus in dit deel bezig moeten gaan houden met het bovennatuurlijke. Het begin van het verhaal is hieronder te lezen, en natuurlijk kan je onderaan de trailer downloaden.

De graven van het Azteecse leger nemen het hele land in beslag, maar één groep die het had overleefd accepteert het verlies niet, de dood van hun natie! Maandenlang bouwden zij totems. Heiligdommen voor de de gestorven strijders. Toen langzaam aan begonnen ze de lijken uit de grond te trekken, ze legden ze bij de totems en offerden ze. Een lange tijd deden ze dit, maar er gebeurde niks. Zoals iedereen weet moet een offer levend zijn op het moment dat deze wordt geofferd, anders zal er niks gebeuren.

Toen gebeurde het onmogelijke, toen steeds meer en meer lichamen naar de totems werden gesleept, verscheen er een bliksemschicht die de hele hemel in tweeën splitste. De offers waren genoeg om een god op te roepen. De god was voortgekomen uit een verslagen leger, dit was geen normale god. Dit was een god zoals er nog nooit eentje was geweest. Voor de eerste keer in deze wereld was er een god van de Undead. De grond begon te schudden, de god liet een heel leger herreizen! De doden zijn teruggekeerd op aarde…….

Deze trailer is 44MB groot en hier te downloaden.

De uitbreiding voor dit spel zal waarschijnlijk in Amerika in maart verschijnen. Wanneer deze in Europa zal gaan verschijnen is nog niet bekend.

  1.   
    Cirdan's avatar

    het valt op dat op trailers niet echt reacties opkomen:P

  2.   
    YpoX's avatar

    lijkt me wel vet en idd jackson.

  3.   
    Mandamo's avatar

    Die skeletten en geesten vind ik niet echt geweldig… 😥
    Maar die wezens zijn echt bruut! 😀 Deze moet ik wel even kopen denk ik!

  4.   
    Finsj's avatar

    @Jackson15
    Je hebt inderdaad gelijk, maar de meeste mensen willen gelijk beelden zien en tja, die trailers zul je eerst moeten downloaden 😛

  5.   
    Cirdan's avatar

    ja en dat kost tijd en dat hebben wij niet hea:P of het moet een supergame zijn;)

  6.   
    mastertje's avatar

    hier ook al hoor

  7.   
    Ruudjee's avatar

    Is waar oOk 🙄