Samus knalt er weer vrolijk op los in een nieuwe trailer Metroid Prime: Hunters

Al zolang worden we lekker gemaakt met screenshots, trailers en onlangs ook nog een paar scans, van al die info hebben we al een behoorlijk beeld gekregen van wat Metroid Prime: Hunters ons gaat bieden. En het ziet er erg goed uit wat er allemaal gaat komen! Vandaag hebben we weer een nieuwe trailer om jullie nog meer te laten trappelen voor deze game die op de DS gaat verschijnen en optimaal gebruik gaat maken van de functies die de DS te bieden heeft.

DS-gamers zitten al lang te wachten op deze vette game die eerst al eind vorig jaar uit zou komen. Vanaf de twintigste van deze maand kunnen Amerikanen dan eindelijk eerst het genoegen smaken om met deze shooter aan de gang te gaan met een vette online modus voor vier personen. Metroid Prime: Hunters zal ook gebruikmaken van het Nintendo WiFi netwerk. Het verhaal is niet zo belangrijk in Metroid Prime games. Samus Aran zal het weer op moeten nemen tegen allelei ruimtegespuis en strijd moeten leveren tegen Bounty Hunters, medepremie- en artifactjagers van Samus. In deze first person shooter (3D) zitten heel veel levels, dus je zult niet snel uitgespeeld zijn met deze zeer uitgebreide game. Zelfs Voice-Chat is mogelijk, zij het niet tijdens het spel maar na de speelsessies.

Gamers die als een van de eersten een Nintendo DS kochten zullen al een demoversie in hun bezit hebben, maar vanaf 5 mei kunnen ze dan ook echt aan de slag want dan verschijnt Metroid Prime: Hunters in Nederland.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren