Twee nieuwe trailers van Guild Wars: Factions

Guild Wars is de grootste ‘MMORPG’ waarvoor geen maandelijkse kosten gelden. Binnenkort komt de eerste uitbereiding uit, genaamd Factions. Vandaag hebben we twee nieuwe trailers van deze Koreaanse game voor jullie.

Guild Wars: Factions speelt zich af in het Oosters geïnspireerde koninkrijk Cantha. Je treft daar drie naties aan: De Canthrans, die je misschien nog wel kent als je storage NPC’s in het eerdere deel; de Kurzicks, een volk dat het bos vereert; en tenslotte nog de Luxans, die veel over zee reizen en waarvoor kracht één van de belangrijkste aspecten is.

De grootste vernieuwing van het spel, is toch wel de toevoeging van twee nieuwe klassen, namelijk de assassins en de ritualists. Ook biedt het spel naast deze twee nieuwe klassen ook 300 nieuwe vaardigheden, 50 nieuwe gebieden en honderden nieuwe wapens en andere items. Ook heeft ArenaNet de player-versus-player flink uitgebreid. Er is nu echt een oorlog tussen de 2 facties, en de verschillende guilds zullen meer dan ooit met elkaar samen moeten gaan werken om missies te halen en om tegen andere allianties van guilds te vechten, en op die manier meer grondgebied op de kaart te veroveren.

Deze uitbreiding/standalone van Guild Wars zal dus vanaf 28 april in de winkels liggen en is dus te spelen met zowel mét als zonder het eerste deel van Guild Wars.

De eerste trailer is 14MB groot en hier te downloaden. Via deze link is hij ook in HD te bekijken (42MB). De tweede trailer is 23MB groot en hier te bekijken, de HD-versie daarvan is 69MB en op deze locatie te zien.

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    is wel vet spel

  2.   
    Recon's avatar

    Meer dan vet. Dit weekend kunnen alle GW spelers een beta versie van Factions uit proberen. I’m already addicted 😛