Meer retrogames voor de Nintendo Revolution

Op de Games Developers Conference in San José, Californië, is afgelopen week bekendgemaakt dat naast de Nintendo Entertainment System (NES), Super Nintendo Entertainment System (SNES) en Nintendo 64-games die men gaat aanbieden voor de Nintendo Revolution, ook SEGA haar steentje bij gaat dragen. SEGA zal namelijk de beste games van onder andere haar MegaDrive- en Saturn-consoles aan gaan bieden voor de Nintendo Revolution. Het zit er dus dik in dat ook Sonic the Hedgehog en Streets of Rage ook voor een klein bedrag te spelen zullen zijn via de downloadservice van Nintendo.
Ook gaan er verhalen de ronde dat Nintendo ontwikkelaar Hudson heeft gestrikt om wat spellen voor de geflopte TurboGrafx-console vrij te geven.

Deze retrogames zullen via de Virtual Console-service te downloaden zijn tegen een kleine bijdrage. Zo haalt iedereen met groot gemak zijn kinderjaren terug naar de next-generation consoles.

 1.   
  Mrn.'s avatar

  Kom maar op 😉

 2.   
  Rijstekorrel's avatar

  is een leuke optie die retro games alleen voor mij hoeft het niet

 3.   
  Fawaka-W's avatar

  is wel handig als de exclusives van een oude geflopte console er op komen.
  of een spel dat je vroeger altijd al wou spelen maar toch maar niet heb gedaan.

  of als je een bepaald genre meesterlijk vind : persoonlijk ben ik verslaaft aan 2d fightgames (streetfighter mortal kombat snk ect) en daar heb je nu al genoeg retro versies van op de revo… kwijl