Lekker rondhopen met Mario en Luigi in nieuwe filmpjes New Super Mario Bros.

De mensen achter Mario zullen waarschijnlijk al wel aan het bedenken zijn wat Mario in zijn volgende avontuur zal gaan doen. Mario heeft bijna iedere sport al gedaan, is al over bijna ieder circuit heen gecrosst en ook lastige levels met monsters zijn voor hem geen punt. Vandaag hebben we een paar nieuwe filmpjes van het laatste deel in de Mario reeks die uit zal gaan komen op de Nintendo DS. De filmpjes zijn hieronder te bewonderen.

De klassieke gameplay van de Mario-platformers is nog steeds onovertroffen. Voor de Gameboy Advance goot Nintendo slechts oude NES- en SNES-klassiekers in een nieuw jasje, maar New Super Mario Bros. wordt een heel nieuw avontuur. Uiteraard speel je weer met de besnorde loodgieter in rode tuinbroek, maar dit keer heeft hij meer moves. Zo kun je naast de gewone paddestoel ook een grote paddestoel oppakken, zodat je zo groot wordt als het hele beeldscherm, of een kleintje, zodat Mario minuscuul wordt en door kleine gaatjes en kiertjes kan.
Naast een leuke en hopelijk lange singleplayermode gaat de game ook een multiplayermode bevatten. Via het draadloze netwerk dat de Nintendo DS over enkele meters kan aanleggen kun je met maximaal vier spelers tegen elkaar gamen. Zo is er bijvoorbeeld voor twee spelers de mogelijkheid om een level tegen elkaar te spelen, wie bijvoorbeeld het snelste is of wie de meeste sterren kan verzamelen. Met z’n vieren kun je dan een trits minigames doen.

De 4 filmpjes zijn hier te downloaden en variΓ«ren tussen de 4 en 11MB

New Super Mario Bros. moet hier in de zomer gaan verschijnen, exclusief voor de Nintendo DS.

 1.   
  Flippow's avatar

  Prachtig πŸ™‚

 2.   
  Flippow's avatar

  Prachtig πŸ™‚

 3.   
  Eggie124's avatar

  haha, wel grappig spelletje..

 4.   
  nEels's avatar

  Ziet er erg mooi en kleurrijk uit zeg. πŸ™‚ Deze ga ik zeker halen.

 5.   
  Fawaka-W's avatar

  damnz bijna al die DS games zijn op plaatjes niet zo mooi maar op filmpjes zijn ze stukke mooier.

 6.   
  Mrn.'s avatar

  Mario was altijd al een supergame. πŸ˜›