Animal Crossing start een nieuw avontuur op de Revolution

Animal Crossing voor de Gamecube was niet zo’n succes al verwacht. Animal Crossing voor de Nintendo DS doet het echter veel beter en er wordt veel lof gesproken over deze game. Daarom is het ook niet zo gek dat Nintendo van plan is om Animal Crossing ook uit te gaan brengen op de Revolution. Natuurlijk heeft de Revolution tig meer mogelijkheden om het spel een extra boost te geven waardoor het spel misschien een nog groter succes gaat worden.

Maar dit betekent ook dat er behoorlijk wat aangepast zal gaan worden om het spel goed werkend en met de Wi-Fi service te laten verschijnen op de revolution. Eguchi, director van de Animal Crossing serie vertelde hierover:

  “Much like the conversion from the console Animal Crossing onto DS, we are now exploring how to bring what we have developed in Wild World onto Revolution. This time it is about bringing the world we’ve set up on DS over to the console world of the Revolution.”

Verdere details over Animal Crossing voor de Revolution zijn nog niet bekend, maar we verwachten dat Nintendo op de E3 wel iets meer los zal laten over hun huisje-boompje-beestje spel.

 1.   
  nEels's avatar

  Ik ga eerst maar eens de DS-versie bekijken, het was natuurlijk te verwachten dat Animal Crossing ook naar de Revolution komt. ๐Ÿ™‚

 2.   
  Fawaka-W's avatar

  ds versie speel ik nog steeds.
  k vraag me alleen af hoe ze die oneindige gameplay maken…
  k bedoel maar er valt altijd wel wat nieuws te beleven in animal crossing.

 3.   
  Mrn.'s avatar

  Ik heb het spel nog nooit gezien ๐Ÿ™

 4.   
  ***eddie***'s avatar

  ik nooit wat van dat spel gehoord of ben ik nou zo dom? ๐Ÿ™„

 5.   
  Fawaka-W's avatar

  jezus.. onder welke rots heb jij de laatste paar jaar geslape…

 6.   
  n00kie's avatar

  ‘k ken ut oowk niej ๐Ÿ˜ณ ๐Ÿ˜‰