Alwéér Lara Croft op nieuwe screenshots Tomb Raider: Legend

Tomb Raider: Legend moet alweer de zoveelste Tomb Raider-game worden die uitkomt. De ontwikkelaars zeggen dat ze geleerd hebben van de fouten die ze met Tomb Raider: Angel of Darkness hebben gemaakt, en dat dit met deze zevende Tomb Raider-game helemaal goed gaat komen. Vandaag hebben we alweer nieuwe screenshots voor je, met wederom Lara Croft, Grote Voorgevel, Mooie Derrière & Co. in de hoofdrollen. Wij krijgen er maar niet genoeg van, jullie?

Tomb Raider: Legend wordt ontwikkeld door Crystal Dynamics, en niet meer door Core Design. Crystal Dynamics kenen we nog van Legacy of Kain en Project Snowblind. Ook geestelijk vader Toby Gard is terug en Lara heeft een grote restyle gekregen. Ze ziet er nu veel harder, volwassener maar nog altijd even lekker uit. Met haar 2 pistolen en handgranaten zal ze tegen veel verschillende vijanden moeten vechten in de mogelijk uitgestrekte levels, aangezien ze nu ook een verrekijker bij zich heeft. Het communicator-oortelefoontje in haar oor duidt er misschien op dat ze nu backup heeft, een Tactical die haar info over haar missie geeft. Eidos sprak tijdens de aankondiging namelijk over een mysterieus object waar verder geen uitspraken over werden gedaan. Geheimzinnigheid alom dus. Verder ziet Tomb Raider: Legend er veel mooier uit. Qua gameplay wil men terug naar de roots van de serie, maar wel meer actie bieden. Eidos gaf aan dat men de afgelopen tijd goed heeft geluisterd naar de kritieken van gamers op de laatste Tomb Raider, The Angel of Darkness. Dit spel oogstte veel kritiek, met name met betrekking tot de speelbaarheid.

Tomb Raider: Legend moet dus op 7 april van dit jaar uitkomen voor de PC, PlayStation 2 en Xbox en Xbox 360. De PSP-versie komt ‘niet veel later’ uit.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    ziet er weer goed uit

  2.   
    Maddy's avatar

    Ja echt mooi! 😀

  3.   
    Cirdan's avatar

    ja het ziet idd vet mooi uit;)

  4.   
    n00kie's avatar

    Geef ons nou guhwoon een demo ofsow:P

  5.   
    Maddy's avatar

    Zover ik weet zijn er nooit demo>s van Tombraider..alleen trailers kijken!

  6.   
    mafia killer's avatar

    helemaal met n00kie eens een demo dan kunnen we er een stukje van spelen in plaats van die screens