Vanaf april nieuwe servers World of Warcraft

Wie kent World of Warcraft nou niet, dé MMORPG van Blizzard. Wereldwijd zijn er miljoenen mensen die dagenlang achter elkaar proberen dat ultieme wapen te vinden of de grootste baas te verslaan. Natuurlijk zorgt de groeiende populatie van WoW voor problemen met de servers! De servers raken overbevolkt, servers raken overbelast en gaan down en daar houden de problemen nog niet op. Om te zorgen dat alle gamers weer ongestoord kunnen gamen worden de servers in april vervangen voor meer, betere en snellere servers. Dit zou moeten zorgen dat de game nog sneller en beter te spelen is, en dat er meer mensen ongestoord kunnen genieten van World of Warcraft.

World of Warcraft is een MMORPG is het welbekende Warcraft universum, waar vooralsnog alleen RTS in werd gespeeld. Maar nu kun je dus ook met zijn allen tegelijk gaan Roleplayen, monsters verslaan en quests uitvoeren. Je kunt spelen als onder andere een Mens, Orc, Elf, Trol, Dwerg of een Ondode en dan ook nog eens in een Warrior, Mage, Druid, Rogue, Priest, Hunter of één van de andere klassen. Er is een gigantische wereld met supergrote steden om te verkennen en een verrassend plot om te ontrafelen. Vier jaar na de gebeurtenissen in Warcraft III: Reign of Chaos beginnen de volkeren zich in Azeroth weer een beetje te herstellen, ze beginnen weer steden te bouwen en legers te maken. Er staat ook een nieuwe donkere vorst op om de wereld in gevaar te brengen, en wie moet dat voorkomen? Niet alleen jij, maar ook duizenden andere spelers die op dat moment online zijn. Je kunt in groepjes reizen en tegen veel verschillende monsters vechten en er is genoeg anders te doen zoals voorwerpen verzamelen, maken en verkopen.

World of Warcraft is nu te koop voor €44,99. De game heeft daarnaast maandelijkse kosten van €12,99 per maand.

  1.   
    snowbob's avatar

    als er hele nieuwe servers komen (PvP) gaak daar op

  2.   
    human_dirk's avatar

    dit is een 8) spel met te gekke effects de bedoeling van het spel is dat je de slechte/goede wereld moet aanvallen tegen orcs/knights van lv doodskopje