Kleurrijke nieuwe scans van Mario in New Super Mario Bros.

Eerder vandaag werd al bekend dat er in New Super Mario Bros 80 levels zijn waarin je met Mario rond kan hoppen. We hebben vandaag ook nog nieuwe scans van New Super Mario Bros., waarop Mario te zien is samen met zijn vijanden en natuurlijk de mooie omgevingen. Deze geweldig kleurrijke scans zijn hieronder te bewonderen.

De klassieke gameplay van de Mario-platformers is nog steeds onovertroffen. Voor de Gameboy Advance goot Nintendo slechts oude NES- en SNES-klassiekers in een nieuw jasje, maar New Super Mario Bros. wordt een heel nieuw avontuur. Uiteraard speel je weer met de besnorde loodgieter in rode tuinbroek, maar dit keer heeft hij meer moves. Zo kun je naast de gewone paddestoel ook een grote paddestoel oppakken, zodat je zo groot wordt als het hele beeldscherm, of een kleintje, zodat Mario minuscuul wordt en door kleine gaatjes en kiertjes kan.
Naast een leuke en hopelijk lange singleplayermode gaat de game ook een multiplayermode bevatten. Via het draadloze netwerk dat de Nintendo DS over enkele meters kan aanleggen kun je met maximaal vier spelers tegen elkaar gamen. Zo is er bijvoorbeeld voor twee spelers de mogelijkheid om een level tegen elkaar te spelen, wie bijvoorbeeld het snelste is of wie de meeste sterren kan verzamelen. Met z’n vieren kun je dan een trits minigames doen.
New Super Mario Bros. moet hier in de zomer gaan verschijnen, exclusief voor de Nintendo DS.

  1.   
    Flippow's avatar

    jaaah meer screens 😀 Kan je dat blad ook in NL kopen? wil graag het artikel lezen