Sjees met Mario door 80 levels in New Super Mario Bros.

In Mario’s nieuwste avontuur New Super Mario Bros. is het weer de bedoeling om Mario veilig door de levels te loodsen. Vandaag is bekend geworden dat je maarliefst 80 levels tot je beschikking heb om met Mario doorheen te hoppen. Dit betekend dat je waarschijnlijk wel even bezig zal zijn om het spel uit te spelen, en dat is maar goed ook aangezien het nou niet echt lekker weer is om naar buiten te gaan…..

De klassieke gameplay van de Mario-platformers is nog steeds onovertroffen. Voor de Gameboy Advance goot Nintendo slechts oude NES- en SNES-klassiekers in een nieuw jasje, maar New Super Mario Bros. wordt een heel nieuw avontuur. Uiteraard speel je weer met de besnorde loodgieter in rode tuinbroek, maar dit keer heeft hij meer moves. Zo kun je naast de gewone paddestoel ook een grote paddestoel oppakken, zodat je zo groot wordt als het hele beeldscherm, of een kleintje, zodat Mario minuscuul wordt en door kleine gaatjes en kiertjes kan.
Naast een leuke en hopelijk lange singleplayermode gaat de game ook een multiplayermode bevatten. Via het draadloze netwerk dat de Nintendo DS over enkele meters kan aanleggen kun je met maximaal vier spelers tegen elkaar gamen. Zo is er bijvoorbeeld voor twee spelers de mogelijkheid om een level tegen elkaar te spelen, wie bijvoorbeeld het snelste is of wie de meeste sterren kan verzamelen. Met z’n vieren kun je dan een trits minigames doen.

New Super Mario Bros. moet hier in de zomer gaan verschijnen, exclusief voor de Nintendo DS.

 1.   
  SCORPIONSOLDIER's avatar

  lol staat in het begin: Dit betekend dat je waarschijnlijk wel even bezig zal zijn om het spel uit te spelen, en dat is maar goed ook aangezien het nou niet echt lekker weer is om naar buiten te gaan…..

  maar hij komt pas in de zomer uit en dan is het meestal lekker weer:P

 2.   
  Finsj's avatar

  Maar er zijn ook genoeg mensen die hem ergens anders vandaan halen en hem al in bezit hebben voordat hij hier uitkomt 😉