Battlefield 2: Euro Force nu te downloaden

Electronic Arts heeft het eerste boosterpack voor Battlefield 2, Battlefield 2: Euro Force, gereleased. Dit zijn kleine uitbereidingspakketten die voor €9,99 van de website van EA te downloaden zullen zijn. Battlefield 2: Euroforce is het eerste betaalde uitbereidingspakket dat uit zal komen, later volgt nog Battlefield 2: Armored Fury.

Het eerste boosterpack, Battlefield 2: Euro Force zal zeven nieuwe wapens, vier nieuwe voertuigen en acht nieuwe maps bevatten. De maps zullen, zoals de titel al doet vermoeden, zich afspelen in Europa. Een achterliggend verhaal is niet bekend. Vooral de MEC en Chine worden geboost in dit uitbereidingspakket. Nieuwe maps zijn onder andere ‘Taraba Quarry’, ‘Operation Smoke Screen’ en ‘the Great Wall of China’. Onder de nieuwe voertuigen vinden we onder andere de ‘Leopard Battle Tank’, de ‘Eurofighter Typhoon’ en de ‘Tiger Attack Chopper’. Nieuwe wapens zijn er in de vorm van de ‘FAMAS’ en ‘P90 Rifle’.

Het tweede boosterpack, Battlefield 2: Armored Fury, zul je tenminste twee nieuwe soorten voertuigen vinden en drie nieuwe maps. Meer details zijn er nog niet bekend, maar dit zullen niet de enige toevoegingen aan de game zijn. Vanaf 28 maart zal dit boosterpack te downloaden zijn, ook tegen een kleine betaling.

Het boosterpack kan nu gedownload worden via de EA Downloader of via de website van EA. Overigens is er ook nog een nieuwe trailer van Battlefield 2: Euro Force vrijgegeven. Hij is 13MB groot en hier te bekijken.

  1.   
    CHAOS's avatar

    kost wel geld maar het is het waard

  2.   
    d@nny's avatar

    Ik heb hem woensdag al gekocht maar die stemmen de vind ik echt erg.:P
    Maar voor de rest is hij helemaal top 8) 8)