Flikker Pino van het balkon af in nieuwe screenshots Hitman: Blood Money

Dit jaar wordt dan eindelijk Hitman: Blood Money verwacht. Je trekt er weer opuit met Agent 47 om allerlei mensen uit te moorden. We hebben vandaag twintig nieuwe screenshots voor je, waarop onze kale held een gast in een Pino-pak omlegt, hem van een balkon afsodemietert en hem in een container flikkert. Wat voor een bedreiging zou Pino voor Agent 47 zijn?

In Hitman: Blood Money zijn al enkele collega-huurmoordenaars van Agent 47’s contractenkantoor op koelbloedige wijze vermoord en hij vreest dat hij de volgende zal zijn. Het lijkt erop dat een nieuw huurmoordenaarsbedrijf de markt over wil nemen. Agent 47 pikt dat natuurlijk niet en gaat eropuit om zichzelf en zijn baan te redden.
In Hitman: Blood Money zul je je kunnen voorbereiden op een missie. Met je hard verdiende geld kun je bijvoorbeeld uitrusten in een hotel en wanneer je bij je volgende job weer helemaal fit bent zal die ook beter verlopen. Het zal zelfs invloed hebben op de rest van het spel.
Hitman: Blood Money draait op de nieuwe ‘Glacier’ engine en dat is te zien. De screenshots zien er tot nu toe veelbelovend uit.

Hitman: Blood Money verschijnt dit jaar op de PC, PlayStation 2 en Xbox.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  dummy006's avatar

  misschien is hij wel vogelgriep bestrijder in zijn vriie tijd? 8)

 2.   
  Broodbeleg's avatar

  ghehe ja

  mooie screens

 3.   
  ChielB's avatar

  Dat van die Pino over de railing gooien was ook al lang te zien in de trailers.
  Ben wel erg benieuwd naar de game….. 8)

 4.   
  CHAOS's avatar

  vet!!!! 😀