Uitbreiding op Black & White 2 aangekondigd, mét screenshots

Eindelijk is het dan zover, de uitbreiding op het populaire spel Black & White 2 is aangekondigd! Het spel zal de titel Black & White 2 Battle of The Gods gaan heten, en zal verder gaan waar Black & White 2 ophield. Dit spel zal natuurlijk de nodige nieuwe missies en voorwerpen met zich meebrengen. Vandaag hebben we voor jullie al de eerste beelden van deze uitbreiding.

De graven van het Azteecse leger nemen het hele land in beslag, maar één groep die het had overleefd accepteert het verlies niet, de dood van hun natie! Maandenlang bouwden zij totems. Heiligdommen voor de de gestorven strijders. Toen langzaam aan begonnen ze de lijken uit de grond te trekken, ze legden ze bij de totems en offerden ze. Een lange tijd deden ze dit, maar er gebeurde niks. Zoals iedereen weet moet een offer levend zijn op het moment dat deze wordt geofferd, anders zal er niks gebeuren.

Toen gebeurde het onmogelijke, toen steeds meer en meer lichamen naar de totems werden gesleept, verscheen er een bliksemschicht die de hele hemel in tweeën splitste. De offers waren genoeg om een god op te roepen. De god was voortgekomen uit een verslagen leger, dit was geen normale god. Dit was een god zoals er nog nooit eentje was geweest. Voor de eerste keer in deze wereld was er een god van de Undead. De grond begon te schudden, de god liet een heel leger herreizen! De doden zijn teruggekeerd op aarde…….

[SCREENSHOTS]

De uitbreiding voor dit spel zal waarschijnlijk in Amerika in maart verschijnen. Wanneer deze in Europa zal gaan verschijnen is nog niet bekend.

  1.   
    Cirdan's avatar

    ziet er niet echt super mooi uit:P

  2.   
    n00kie's avatar

    Wow Vet lijp! 😀

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    @ Jackson15

    haha bekijk ze dan maar nog eens vooral de laaste het is echt wel mooi

  4.   
    ghettochild's avatar

    nice black&white is echt zalig spel!!!

  5.   
    meatball's avatar

    @ Jackson15

    hast um wolles spiele????? Wont hij is ckers wol mooi 😉

  6.   
    Mandamo's avatar

    idd mooi, maar geen ruk aan op een wat mindere pc. Zonder goede graphics is je beest geen hol aan. Ik had een leeuw..maar dat was helemaal niet te zien, je kon niet echt ze vacht zien(hij had t wel maar dat was gewoon plat, niet lkkr harig zoals op de screens), hij had geen manen, snorharen enz.

  7.   
    Cirdan's avatar

    ja ik heb Black & White 1, een keer gespeeld, ik vond dat niet echt super maar die laaste screen ziet er wel tof uit;) ik trek mijn mening terug;)

  8.   
    snowbob's avatar

    ik vond 1 & creature isle beter dan 2

  9.   
    CHAOS's avatar

    cool 😀