Eerste beelden The Movies: Stunts & Effects

Het was even wennen voor de meeste mensen, een game waarin je zelf je eigen film kon regisseren! Voor veel mensen was dit een aangename verassing, omdat het weer eens wat anders is dan die standaard games. Nadat het eerste deel niet zo super goed werd ontvangen, hopen ze dat er met een nieuwe uitbreiding het succes van de game zal oplaaien. In deze uitbreiding, die de titel Stunts & Effects gaat dragen, zal de nadruk liggen op vette explosies en gevaarlijke stunts die je in je films kan stoppen. Natuurlijk brengt deze uitbreiding ook weer de nodige nieuwe voorwerpen, acteurs en omgevingen met zich mee. Vandaag hebben we voor jullie de eerste beelden van deze uitbreiding.

In The Movies moet je een complete filmstudio leiden. Daarbij is het niet alleen noodzakelijk om beslissingen te maken over welke filmproject je gaat beginnen, maar zelfs kleine details als de aanleg van kantoren voor schrijvers en de bouw en het hergebruik van decors zul je moeten regelen.
Natuurlijk is het maken van films nog een belangrijk onderdeel van de game en ook hier heb je alles in de hand, van het bedenken van de achtergrond van de film tot het huren van de mensen. Tijdens het maken van de films kun je met schuifbalken zaken als de hoeveelheid geweld en romantiek in de film regelen. Het verlagen of verhogen van die factoren bepaald het succes van de film, waarbij het jaartal waarin je op dat moment zit ook een rol speelt.

[SCREENSHOTS]

Wanneer deze uitbreiding zal gaan verschijnen is nog niet bekend.

  1.   
    Broodbeleg's avatar

    ik vond the movies senl vervelen hopelijk word het met deze uitbreiding minder saai

  2.   
    Cirdan's avatar

    ja hopen maar;)

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    o dus er komt nog een uitbreiding voor dit spel ook vind ik knap 😆

  4.   
    Mandamo's avatar

    über toll!! The movies was erg leuk, wel snel verveeld idd maar hierdoor zal ik het zeker weer uit de kast trekken!