Weekje langer wachten op The Outfit

The Outfit, een game die geheel in het thema zal staan van de Tweede Wereldoorlog. In deze game zul je samen met je eigen squad proberen de vijand te verslaan en grondgebied te veroveren. Deze shooter die op de Xbox 360 zal gaan verschijnen, is helaas een weekje uitgesteld. De game zal nu dus op 24 maart in de schappen te vinden zijn.

The Outfit is een nieuwe titel van uitgever THQ en developper Relic Entertainment (grootste succes Warhammer 40,000: Dawn of War -red.) waarin opnieuw de Tweede Wereldoorlog in Europa centraal staat. Het is de eerste titel van Relic Entertainment die niet op de PC verschijnt.

The Outfit zal een realistische tactische shooter achter de vijandelijke linies van de Duitsers worden. In The Outfit heb je controle over twee squads waarvan jij één squadleader bent. Tijdens het spelen is het mogelijk te switchen tussen de squads. Je maakt een keuze welk personage gedurende het verhaal je wilt bespelen, met elk hun eigen skills en zwakheden. De game bevat 12 singleplayer missies, waarbij je moet denken aan reconnaissance-and-rescue en search-and-destroy.

The Outfit ligt dus vanaf 24 maart in de winkels voor de Xbox 360

  1.   
    Deathwing's avatar

    Jammer 😥 de demo is F**king leuk dus ik kijk echt uit naar het echte spel

  2.   
    Deathwing's avatar

    Jammer 😥 de demo is F**king leuk dus ik kijk echt uit naar het echte spel