Wederom nieuwe Xbox 360-screenshots van Tomb Raider: Legend

Tomb Raider: Legend moet alweer de zoveelste Tomb Raider-game worden die uitkomt. De ontwikkelaars zeggen dat ze geleerd hebben van de fouten die ze met Tomb Raider: Angel of Darkness hebben gemaakt, en dat dit met deze zevende Tomb Raider-game helemaal goed gaat komen. Vandaag hebben we alweer nieuwe screenshots voor je, met wederom Lara Croft, Grote Voorgevel, Mooie Derriรจre & Co. in de hoofdrollen. Wij krijgen er maar niet genoeg van, jullie?

Tomb Raider: Legend wordt ontwikkeld door Crystal Dynamics, en niet meer door Core Design. Crystal Dynamics kenen we nog van Legacy of Kain en Project Snowblind. Ook geestelijk vader Toby Gard is terug en Lara heeft een grote restyle gekregen. Ze ziet er nu veel harder, volwassener maar nog altijd even lekker uit. Met haar 2 pistolen en handgranaten zal ze tegen veel verschillende vijanden moeten vechten in de mogelijk uitgestrekte levels, aangezien ze nu ook een verrekijker bij zich heeft. Het communicator-oortelefoontje in haar oor duidt er misschien op dat ze nu backup heeft, een Tactical die haar info over haar missie geeft. Eidos sprak tijdens de aankondiging namelijk over een mysterieus object waar verder geen uitspraken over werden gedaan. Geheimzinnigheid alom dus. Verder ziet Tomb Raider: Legend er veel mooier uit. Qua gameplay wil men terug naar de roots van de serie, maar wel meer actie bieden. Eidos gaf aan dat men de afgelopen tijd goed heeft geluisterd naar de kritieken van gamers op de laatste Tomb Raider, The Angel of Darkness. Dit spel oogstte veel kritiek, met name met betrekking tot de speelbaarheid.

Tomb Raider: Legend moet dus op 7 april van dit jaar uitkomen voor de PC, PlayStation 2 en Xbox en Xbox 360. De PSP-versie komt ‘niet veel later’ uit.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Ariose's avatar

  ik blijf maar kwijlen ๐Ÿ˜›

 2.   
  Cirdan's avatar

  ziet er wel goed uit;)

 3.   
  Maddy's avatar

  Ze loop veel blootvoets zie ik..Eerst had ze altijd van die gave laarsjes aan! ๐Ÿ˜†

 4.   
  Tha Duck's avatar

  Tja, ze is op een gala he. Een beetje dame heeft daar hakschoenen aan en ik geloof niet dat dat zo lekker springt. ๐Ÿ˜‰

 5.   
  Tom's avatar

  Heilige handgranaten, dit zijn echt mooie screens! ๐Ÿ˜ฎ

 6.   
  Broodbeleg's avatar

  @Maddy misschien moest zij wel bezuinigen ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜€
  wel vet mooie screens ๐Ÿ™‚

 7.   
  n00kie's avatar

  Hoe Bedoel je Inkijk:P

 8.   
  Ruudjee's avatar

  Ghiej,, Lara wordt alsmaar lekkerder en lekkerder en lekkerder en lekkerder ๐Ÿ™„ ๐Ÿ˜€

 9.   
  Maddy's avatar

  aap schreef
  @Maddy misschien moest zij wel bezuinigen
  ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜†

  Ja op Gala hakjes….springt moeilijk/maar trapt wel lekker weg! ๐Ÿ˜€

 10.   
  Rijstekorrel's avatar

  ziet er wel goed uit ik neem het spel weop de ps2 of xbox