God of War 2: Divine Retribution onthuld

Allemaal bekend met het blad GameInformer? Ja? Mooi. Nee? Maakt ook niet uit. Feit is dat zij de eersten zijn met informatie omtrent de opvolger van David Jaffe’s eerste meesterwerkje; God of War. Tevens hebben ze de eerste screenshots vrijgegeven én de volledige titel aan ons prijsgegeven. De game zal God of War 2: Divine Retribution gaan heten. Wie hier een woordenboekje bijhoudt komt tot de conclusie dat dit, vrij vertaald, ‘Goddelijke Wraak’ betekent.

Mensen die God of War op Hard mode hebben uitgespeeld krijgen hiermee een bevestiging. Bonusmateriaal gaf namelijk al verschillende hints voor een tweede deel. Hieronder vielen de volgende plots: als eerste Kratos’ broer, die als kind al te zwak was om uit te groeien tot volwaardig soldaat en daarom aan zijn lot overgelaten werd. In de hel groeide hij uit tot een kwaad soort duivel en wil wraak op zijn broer, die hem in de steek liet. Zeer waarschijnlijk als vervolg dus. Een tweede mogelijkheid is dat Kratos’ moeder, vlak voor haar dood, op Kratos’ vraag wie zijn vader was, ‘Zeus’ antwoordde. Kratos is hierom uiteraard kwaad gezien het feit dat zijn bloedeigen vader hem niet (of nauwelijks) hielp in zijn strijd tegen Ares. Dus is het in deeltje twee misschien wel tijd voor… inderdaad, wraak.


Deze twee mogelijkheden zijn niet bevestigd en zijn slechts speculaties van GamersNet. Toch is het heel waarschijnlijk dat je over een tijdje één van deze mogelijkheden terugziet in God of War 2: Divine Retribution, aangezien de makers het bonusmateriaal niet voor niets in God of War hebben gestopt. Zelfs een combinatie van de twee mogelijkheden zouden nog in het tweede deel kunnen zitten.

Een preciese releasedatum van God of War 2: Divine Retribution is nog niet gegeven. Wel is bekend dat de game nog op de PlayStation 2 uit zal komen. Tevens zal genie achter God of War David Jaffe niet meer het hoofd zijn achter de sequel, waar fans van het eerste deel nu al kippenvel van krijgen.[SCREENSHOTS]

  1.   
    DarthStrife's avatar

    YEAH! 😀
    Eindelijk weer een briljante game! WOOOOOOHOOOOO!

  2.   
    Tha Duck's avatar

    Zoals verwacht! Slechts één ding… GEEN DAVID JAFFE! Ik hoop dat hij nog wel een beetje supervisie houdt en nog optreedt als hoofd, zodat hij opnieuw zijn genialiteit erin kan verwerken.

  3.   
    Ruudjee's avatar

    God Of War, één van de beste spellen op de ps2, njaa MB wel de beste 😀 Deze Game wordt 110% vOor mij 8)

  4.   
    Rijstekorrel's avatar

    ja ik had het gisteren al op het playstation forum gelezen wel vet

    en dat van die god mode uitgespeeld bij god of war was wel vet die extra dingen die je kreeg

    ik wacht ongeduldig op deel 2 lol 😆

  5.   
    Baklap's avatar

    Hoe kon dit bericht dan ook anders zijn dan van Teun? 😀

  6.   
    Tha Duck's avatar

    Hij kon ook van Remco zijn (sterker nog, was ook van Remco), maar da’s een lang verhaal. 😛

  7.   
    CHAOS's avatar

    God of War is een vet spel dus deel 2 is van mij 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀