Heftige nieuwe trailer van Battlefield 2: Modern Combat

Battlefield is één van de bestverkopende games van afgelopen jaren, die nu ook naar de consoles gekomen is in de vorm van Battlefield 2: Modern Combat. Naast z’n kleine broertjes op de PlayStation 2 en Xbox, komt het spel nu ook naar de Xbox 360, alleen dan ietsje later.
De oorspronkelijke release stond gepland voor 17 maart, maar de developer, Digital Illusions CE (DICE), heeft nu moeten bekennen dat het nog wat extra ontwikkeltijd nodig heeft voor de overzetting. Het spel zal nu een maandje later, op 11 april verschijnen. Intussen hebben we wel een nieuwe trailer voor je.

Battlefield 2: Modern Combat is een console-exclusieve versie van de Battlefield serie en speelt zich af in de nabije toekomst. Je zult het moeten opnemen tegen de terroristen, maar je zult er ook mee kunnen spelen omdat je uit één van de drie wereldmachten kan kiezen; de VS, China en het Midden-Oosten.

In Battlefield 2: Modern Combat zitten 30 verschillende voertuigen en wel 70 high-tech wapens. Moderne pistolen, machinegeweren, snipers en shotguns zijn van de partij en je kunt plaatsnemen op motors, jeeps of tanks, maar ook in bijvoorbeeld straaljagers of gevechtshelikopters.
Battlefield 2: Modern Combat is natuurlijk vooral voor online-play bedoeld en je kunt ook met maximaal 16 spelers online op Xbox Live of PlayStation Online. Daarnaast is er ook een volwaardige singleplayercampaign.

Battlefield 2: Modern Combat verschijnt dus op 11 april voor de Xbox 360. Voor de Xbox en PlayStation 2 is hij al uit.

De trailer is 12MB groot en hier te downloaden. Daarnaast is er voor de mensen met een snellere internetverbinding ook een high-definition-versie van 36MB te bekijken. Op GameTrailers.com zijn er een heleboel andere trailers, gameplayfragmenten en interviews te bekijken.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren