Trailer #2: Driver Parallel Lines

Na een teleurstellend derde deel in de toch wel succesvolle Driver-serie, kijken velen nu uit naar deel 4 in de franchise. Vandaag is er een nieuwe trailer van de vierde Driver, Driver: Parallel Lines, verschenen. De trailer is vanaf WorthPlaing te downloaden, en is 16 MB groot.

Driver: Parallel Lines keert terug naar de beginselen van de serie, namelijk het autorijden. Wat in Driver 1 en 2 zo goed was uitgewerkt, miste een beetje in Driv3r, maar in dit nieuwe deel zal dit weer helemaal goedkomen. Men gaat er geen Grand Theft Auto-game meer van proberen te maken maar doet lekker zijn eigen ding. Politieachtervolgingen, botsingen, pakketjes wegbrengen en mensen volgen, het hoort er allemaal bij. Ook kun je weer op de motorfiets terecht om lekker te scheuren. Driver: Parallel Lines zal ditmaal ook online gaan. Met maximaal 8 verschillende spelers zul je online kunnen racen, schieten en stelen.

Het hoofdverhaal van de game bevat ongeveer dertig missies. Daarnaast zijn er ook nog een honderdtal zijmissies te doen. Beide varianten spelen zich allemaal in New York af, wat bijna helemaal nagebouwd is. The Bronx, Brooklyn, Queens, Manhatten en New Jersey zitten allemaal in de game, in twee verschillende versies. Omdat de game zich in 1978 én 2006 afspeelt, zijn er namelijk een aantal dingen veranderd. Oude huizen zijn gesloopt en hebben plaatsgemaakt voor nieuwbouw, sommige van je vrienden zijn verhuist maar de Twin Towers zijn natuurlijk ook ingestort.

Driver: Parallel Lines zal op 17 maart uitkomen voor de PlayStation 2, Xbox en PC.

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    ziet er goed uit ik neem hem wel