Lara, Lara en nog eens Lara op nieuwe screens Tomb Raider: Legend

Tomb Raider: Legend moet alweer de zoveelste Tomb Raider-game worden die uitkomt. De ontwikkelaars zeggen dat ze geleerd hebben van de fouten die ze met Tomb Raider: Angel of Darkness hebben gemaakt, en dat dit met deze zevende Tomb Raider-game helemaal goed gaat komen. Vandaag hebben we alweer nieuwe screenshots voor je, met wederom Lara Croft, Grote Voorgevel, Mooie Derrière & Co. in de hoofdrollen. Wij krijgen er maar niet genoeg van, jullie?

Tomb Raider: Legend wordt ontwikkeld door Crystal Dynamics, en niet meer door Core Design. Crystal Dynamics kenen we nog van Legacy of Kain en Project Snowblind. Ook geestelijk vader Toby Gard is terug en Lara heeft een grote restyle gekregen. Ze ziet er nu veel harder, volwassener maar nog altijd even lekker uit. Met haar 2 pistolen en handgranaten zal ze tegen veel verschillende vijanden moeten vechten in de mogelijk uitgestrekte levels, aangezien ze nu ook een verrekijker bij zich heeft. Het communicator-oortelefoontje in haar oor duidt er misschien op dat ze nu backup heeft, een Tactical die haar info over haar missie geeft. Eidos sprak tijdens de aankondiging namelijk over een mysterieus object waar verder geen uitspraken over werden gedaan. Geheimzinnigheid alom dus. Verder ziet Tomb Raider: Legend er veel mooier uit. Qua gameplay wil men terug naar de roots van de serie, maar wel meer actie bieden. Eidos gaf aan dat men de afgelopen tijd goed heeft geluisterd naar de kritieken van gamers op de laatste Tomb Raider, The Angel of Darkness. Dit spel oogstte veel kritiek, met name met betrekking tot de speelbaarheid.

Tomb Raider: Legend moet dus op 7 april van dit jaar uitkomen voor de PC, PlayStation 2 en Xbox en Xbox 360. De PSP-versie komt ‘niet veel later’ uit.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  CHAOS's avatar

  vet!

 2.   
  gangers!!!'s avatar

  nog vetter dan groovy 8)

 3.   
  Maddy's avatar

  Mooi hoor! 😀

 4.   
  Rijstekorrel's avatar

  vet man dit word denk ik echt een goed maker met het vorige deel

 5.   
  g-master's avatar

  mooi

 6.   
  Tom's avatar

  Ik ben verliefd! 😮 Ookal is het nu al zwaar bekend dat haar rondingen zijn inverkleind, ik vind haar er nu wel een stuk mooier uitzien! 🙂

 7.   
  mr nokiller's avatar

  ik wil haar real life hier in mijn kamer hebben 8)

 8.   
  mozo007's avatar

  ziet er echt vet mooi uit 👿

 9.   
  Ariose's avatar

  mooi 😮 😮 😮

 10.   
  Maddy's avatar

  Ik hoef haar niet in mijn kamer te hebben.Maar ik ben wel 7 april in de winkel om de game te kopen! 😆