Evolution GT website online plus verse screenshots

Volgende maand zal de racegame Evolution GT verschijnen en op voorhand heeft het spel al een eigen website gekregen. Geen site waar de vonken van af vliegen, maar de screenshots die met de launch van de site meekomen, zijn niet te versmaden.

De steekwoorden bij Evolution GT zijn realisme en rijvaardigheidverbetering. Races worden niet zomaar gewonnen door snelheid en kracht, maar ook door minstens zoveel gebruik van de juiste taktieken en de psychologie van topracers. Alleen zo kun je ook verder komen en een carrière opbouwen, waarbij je toegang krijgt tot betere auto’s, zoals roadsters, coupés en topwagens als de Bugatti EB110 en Pagani Zonda. Racen doe je op verschillende Europese banen, van de Schotse Hooglanden tot de Côte d’Azur, tot Hockenheim.

De ‘meest geavanceerde AI ooit in een racesim’ moet samen met het ‘extreem natuurgetrouwe physicsmodel’ zorgen voor het best mogelijke realisme. De game zal naast de PC op de PlayStation 2 uitkomen. Niet bekend is of onderstaande screens van de PC afkomstig zijn of van de PlayStation 2, maar gezien het detail is het eerste waarschijnlijker.

De website vind je hier.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    geraldrealgamer's avatar

    ziet er goed uit kwordt wel een beetje al die race games zat de laatste tijd

  2.   
    n00kie's avatar

    idd

  3.   
    Cirdan's avatar

    de meeste race games zien allemaal hetzelfde uit.

  4.   
    Rijstekorrel's avatar

    ziet er zeker mooi uit alleen ik houd niet van zulke race spellen