Driver: Parallel Lines is goud

Driver: Parallel Line is vandaag goud gegaan, hetgeen betekent dat de releasedatum van 17 maart gewoon gehaald gaat worden. Tevens heeft men bij Atari aangegeven dat men het aantal verkochte exemplaren in de Driver-reeks met deze nieuwste telg ruimschoots wil gaan verbeteren. Inmiddels is er in de Driver-franchise reeds 12 miljoen keer een Driver-game over de toonbank gegaan.

Driver: Parallel Lines keert terug naar de beginselen van de serie, namelijk het autorijden. Wat in Driver 1 en 2 zo goed was uitgewerkt, miste een beetje in Driv3r, maar in dit nieuwe deel zal dit weer helemaal goedkomen. Men gaat er geen Grand Theft Auto-game meer van proberen te maken maar doet lekker zijn eigen ding. Politieachtervolgingen, botsingen, pakketjes wegbrengen en mensen volgen, het hoort er allemaal bij. Ook kun je weer op de motorfiets terecht om lekker te scheuren. Driver: Parallel Lines zal ditmaal ook online gaan. Met maximaal 8 verschillende spelers zul je online kunnen racen, schieten en stelen.

Het hoofdverhaal van de game bevat ongeveer dertig missies. Daarnaast zijn er ook nog een honderdtal zijmissies te doen. Beide varianten spelen zich allemaal in New York af, wat bijna helemaal nagebouwd is. The Bronx, Brooklyn, Queens, Manhatten en New Jersey zitten allemaal in de game, in twee verschillende versies. Omdat de game zich in 1978 én 2006 afspeelt, zijn er namelijk een aantal dingen veranderd. Oude huizen zijn gesloopt en hebben plaatsgemaakt voor nieuwbouw, sommige van je vrienden zijn verhuist maar de Twin Towers zijn natuurlijk ook ingestort.

Driver: Parallel Lines zal op 17 maart uitkomen voor de PlayStation 2 en Xbox.

 1.   
  Rijstekorrel's avatar

  vet eindelijk ik kan niet wachten

 2.   
  Eggie124's avatar

  er zijn al zo vaak hier screenshots vrijgegeven.. ik kan btw niet wachten een super game!!

 3.   
  sambir's avatar

  zeker weer een enorme teleursteller net als deel 3 😕

 4.   
  Rijstekorrel's avatar

  nee is geen teleur steller dit keer ze gaan weer terug naar de oude delen ze hebben dit keer geen gta achtige gemaakt zoals bij deel 3

  @gangers!!!

  er zijn al lang screens geweest voor dit spel en trailers hier zoek maar effe

 5.   
  gangers!!!'s avatar

  jo @ crimineeltj

  waar zijn die screens dan !!!! ik weet niet waar ze zijn 😥 🙄 🙁

 6.   
  ghettochild's avatar

  hooplik komt deze vlug uit voor de pc!!!!

 7.   
  geraldrealgamer's avatar

  game was tog al uit in ops2m staat al een review

 8.   
  Eggie124's avatar

  http://www.gamersnet.nl/previews/driver_parallel_lines/

  en bij Archief kun je oude nieuws berichten weer opzoeken dus die kun je nog wel terug vinden!