Codemasters kondigt The Lord of the Rings MMORPG aan

Codemasters heeft zijn samenwerking met Turbine, Inc., een vooraanstaand uitgever van online entertainment met abonnementen, verlengd. Het gevolg hiervan is dat Turbine een Lord of The Rings MMORPG uit gaat brengen, getiteld The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar. Lord of The Rings Online: Shadows of Angmar zal de eerste en enige echte MMORPG gebaseerd op de literaire werken van J.R.R. Tolkien worden. The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar maakt het spelers mogelijk heroïsche legendes te creëren in de Oorlog om Midden-Aarde. Gamers zullen Tolkien’s wereldberoemde fantasiewereld ervaren om hun unieke reputaties op te bouwen en legendarische wapens te ontdekken en te gebruiken in strategische gevechten, terwijl ze alleen of met Reisgenoten het avontuur tegemoet gaan. Meer details over dit spel kun je hieronder lezen.

Het spel gaat over het legendarische Eriador, waar onder andere de Gouw, de Elven-enclave Rivendal en Breeg onder vallen. Wanneer Midden-Aarde onder steeds grotere dreiging van het donkere koninkrijk Angmar staat, kunnen alleen de machtigste daden en de dapperste harten de opmars van Sauron’s wezens stoppen. Doe dit door je eigen unieke personage te maken door je kwaliteiten, klasse en ervaring te combineren. Smeed je genootschap en strijd samen tegen het kwaad met andere avonturiers in je veldtocht door Eriador. Werk als een team waarin je gebruik maakt van je verschillende talenten, vaardigheden en kwaliteiten om hier strategisch voordeel uit te halen.

De nabootsing van Midden-Aarde wordt bewoond door bekende vrienden en corrupte vijanden. Neem deel aan de strijd tegen Orcs, Trolls, Spiders, Barrow Wights en de Nazgûl. Ontmoet Elrond, Tom Bombadil, Bilbo de Dúnedain en zelfs leden van de Fellowship zelf. Want natuurlijk zitten er buiten de personages die je zelf aan kunt maken, ook alle sterren uit het boek erin.

De strijd in Lord of the Ring Online: Shadows of Angmar wordt steeds heftiger als je om leert gaan met je vaardigheden en strategisch voordeel weet te behalen. Combineer je pogingen in verwoestende samenvallende aanvallen. Het spel beloont degenen die zich bij een groep aansluiten door gebruik te maken van een combo-systeem dat de effectiviteit van groepen en genootschappen vergroot.

The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar gaat dus een MMORPG worden met alle intense details van het boek erin. Dit is dus dé kans om samen te spelen met helden zoals Frodo en de rest van de Fellowship. Over het spel is nu nog niet zoveel bekend, maar meer details zullen hopelijk niet lang op zich laten wachten.

The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar is op het moment nog in ontwikkeling en zou eind 2006 moeten gaan verschijnen.

 1.   
  YpoX's avatar

  dit word denk ik nog veel leuker dan WoW, en deze ga ik echt kopen!!!

 2.   
  Triage's avatar

  Ik moet het nog afwachten….

 3.   
  SCORPIONSOLDIER's avatar

  lijkt me wel vet
  mare er staat dta het zich alleen afspeelt in eriador das tog een beetje raar ik bedoel ik zou zelf veel liever Minas tirith zien en da ligt tog in gondor of als ork in mordor

 4.   
  mastertje's avatar

  moet je op www.ign.com kijken daar staan screens en volgens mij ook filmpjes 😀

 5.   
  Rijstekorrel's avatar

  lijkt me wel vet kan wel een goede concurent worden van wow

 6.   
  geraldrealgamer's avatar

  WoW blijft de beste denk ik maar dit kan wel een vette game worden

 7.   
  Mandamo's avatar

  De nabootsing van Midden-Aarde wordt bewoond door bekende vrienden en corrupte vijanden. Neem deel aan de strijd tegen Orcs, Trolls, Spiders, Barrow Wights en de Nazg�l. Ontmoet Elrond, Tom Bombadil, Bilbo de D�nedain en zelfs leden van de Fellowship zelf. Want natuurlijk zitten er buiten de personages die je zelf aan kunt maken, ook alle sterren uit het boek erin. Midden-Aarde wordt bewoond door bekende vrienden en corrupte vijanden. Neem deel aan de strijd tegen Orcs, Trolls, Spiders, Barrow Wights en de Nazg�l. Ontmoet Elrond, Tom Bombadil, Bilbo de D�nedain en zelfs leden van de Fellowship zelf.

  wel leuk natuurlijk dat jullie het 2 keer plaatsen, maar niet echt zinvol..

  Wel leuk idee, ben benieuwd of ze het even goed als WoW kunnen maken. Ik hoop trouwens niet dat dit net als WoW betaald wordt..

 8.   
  n00kie's avatar

  nee idd maar als dit wat dit word… 😮 dan word dit eeeeeeeen heeelleeeee vette game!!!

 9.   
  Finsj's avatar

  @ ReFlex

  Is aangepast 😉

 10.   
  Broodbeleg's avatar

  De nabootsing van Midden-Aarde wordt bewoond door bekende vrienden en corrupte vijanden. Neem deel aan de strijd tegen Orcs, Trolls, Spiders, Barrow Wights en de Nazgûl. Ontmoet Elrond, Tom Bombadil, Bilbo de Dúnedain en zelfs leden van de Fellowship zelf. Want natuurlijk zitten er buiten de personages die je zelf aan kunt maken, ook alle sterren uit het boek erin. Midden-Aarde wordt bewoond door bekende vrienden en corrupte vijanden.

  weer dubbel 😕
  maar ik hoop ook dta ie net zo goed word als wow maar dan niet betaald 😀

 11.   
  Tha Destiny's avatar

  @ @@p
  helemaal mee eens klinkt goed weer eens wat anders dan WoW maar ik denk dat WoW beter blift maar je weet maar nooit

 12.   
  YpoX's avatar

  Reflex, in het begin staat iets met abonement lees dat nog maar is.

 13.   
  Phaz0r's avatar

  Best stom dat je elke keer moet betalen, Je betaalt toch al voor het spel… is dat niet goed genoeg ofzo? 😕

 14.   
  Recon's avatar

  Codemasters heeft zijn samenwerking met Turbine, Inc., een vooraanstaand uitgever van online entertainment met abonnementen, verlengd.

  Hier staat toch niet dat je er voor hoeft te betalen? Tenminste, ik hoop echt niet dat je per maand o.i.d. moet betalen.

 15.   
  ancientdevil's avatar

  lord of the rings goes rollplaying game 😀
  ga ik zeker kopen!