Rockstar kondigt tafeltennisgame voor de Xbox 360 aan, mét screenshots

Wij kent ze niet? Rockstar heeft natuurlijk zijn naam vooral opgebouwd met games als Grand Theft Auto, Midnight Club, The Warriors en nog genoeg andere games. Maar de mensen van Rockstar slaan een totaal andere richting in met hun nieuwste game die ze gaan maken voor de Xbox 360. Ze zijn namelijk van plan om een tafeltennisgame te gaan maken. Dan is denk ik de vraag van de meeste mensen: Waarom?! Nou heel simpel, zelf zeiden ze hierover: “wij houden gewoon van de sport, houden van de intensiteit van het spel en willen graag een geweldige game afleveren”. Of ze met deze game een grote groep gamers aan zullen gaan spreken is natuurlijk nog maar afwachten….

De voorlopige titel voor dit spel is Rockstar Games Presents Table Tennis, wat natuurlijk niet echt een titel is waar je van wakker gaat liggen, en staat gepland als een exclusieve titel voor de Xbox 360. Een Europese releasedatum is nog niet bekend, maar de Amerikaanse versie zou al in mei 2006 in de schappen moeten liggen voor de zeer lage prijs van slechts $39,99 dollar.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    n00kie's avatar

    WHAT THE FUCK ziet dat er even vet uit!!!! 😮 😮 😮 😮 😮

  2.   
    ancientdevil's avatar

    WOW! 😀

  3.   
    need for speed's avatar

    screen 1 is ERG MOOI

  4.   
    real gamer's avatar

    is wel mooi maar lijkt me geen reet aan

  5.   
    real gamer's avatar

    is wel mooi maar lijkt me geen reet aan

  6.   
    Cirdan's avatar

    ziet er vet mooi uit maar ik hou niet van tafeltennis

  7.   
    blablallblblbllalaalal's avatar

    ga dan met z’n allen aan een megavette GTA 😀 werken! 😀

  8.   
    n00kie's avatar

    idd idd idd idd idd en nog eens idd xD

  9.   
    Cirdan's avatar

    ** ben met jelger eens:D**

  10.   
    Krizzle's avatar

    Omg, Rockstar en een tafeltennisgame???

    Tafeltennis is trouwens best een leuke sport (zelf 3 jaar gedaan), maar niet in een game. De tafel is gewoon veel te klein, en bij tafeltennis gaat het allemaal om het gevoel van de slag, of je hem meer naar onder raakt of meer naar boven etc. etc. en dat gevoel kunnen ze nooit in een game stoppen. Hoogstens voor de Revolution, dat zou nog wat zijn, maar voor de 360… nee.

  11.   
    Fawaka-W's avatar

    dit spel kan echt goed worden !! (Pong in een modern jasje)

  12.   
    Ruudjee's avatar

    omfG,, Tafeltennis op n console? hebbe ze nou al geen goede ideeën meer? Hoe wil je.. tafeltennis, op n tafeltje van 3 bij 2 op n console spelen? Gaat toCh nieeeeee ¬¬

  13.   
    Rijstekorrel's avatar

    zieter mooi uit maar of het leuk is denk het niet

  14.   
    YpoX's avatar

    okeej tafeltennis is niet mijn ding, maar misschien vinden andere hem wel mooi, en miss is de gameplay wel super. dus ik denk dat het spel een kleine fan clup zal krijgen. maar geen gold zal gaan halen.

  15.   
    snowbob's avatar

    meer iets vor recolution (sensor)